SPORTSHOWROOM

  Nike Air Force 1 '07 LV8

  "White"

  DQ7658-100

  Nike Air Force 1 '07 LV8 DQ7658-100 01
  Nike Air Force 1 '07 LV8 DQ7658-100 02
  Nike Air Force 1 '07 LV8 DQ7658-100 03
  Nike Air Force 1 '07 LV8 DQ7658-100 04

  Ga naar

  • Nike

  Deze Nike Air Force 1 '07 LV8's zijn gemaakt om de 40e verjaardag van het eerste AF1 model te vieren. Daarom hebben ze een aantal boeiende details die terugblikken op eerdere versies van deze iconische schoen. Dit specifieke paar komt ook in een zwart-witte constructie om het die klassieke sneaker look te geven. De buitenzool begint in het wit, met ringvormige inkepingen vanuit een zwarte cirkel bij de voorvoet en een gebroken witte bij de hiel. Terwijl deze structuren zorgen voor grip onder de voeten, brengt de witte tussenzool de drager comfort door een combinatie van Air demping en schuim. De eerste van deze twee ondersteunende materialen wordt geaccentueerd door Air letters die tevoorschijn komen uit de laterale hiel van de tussenzool, tussen twee reliëflijnen, die allemaal in vet zwart afsteken tegen het witte oppervlak erachter.

  Knalwitte lederen panelen zijn aan elkaar genaaid met stoere stiklijnen over het bovenwerk, wat de schoen zijn onvergetelijke vorm geeft. Het voorvoetse spatbord, dat om de geperforeerde toebox heen zit, heeft een extra witte swoosh in de zijkant geborduurd, vlak voor een middenvoetpaneel met nog twee ventilatiegaten. Zwart getrommeld leer vormt de swooshs die langs elke flank naar beneden reiken en samenkomen bij een hielpaneel in dezelfde tint. Daaroverheen is een krachtige witte Nike Air tekst gedrukt, met hoofdletters voor een gedurfde look. Bijna de hele binnenkant is wit, waardoor de zwarte letters op de inlegzool nog meer opvallen. Terwijl de linkervoet het klassieke Nike Air logo op de binnenzool heeft, staat op de rechtervoet het nummer 82, dat herinnert aan het jaar waarin de eerste Air Force 1 werd uitgebracht, naast een Nike swoosh en het nummer 22 - het 40e jaar van het legendarische model.

  Op de tong staat in gebroken wit de zwarte Nike Air tekst met daaroverheen een grote, witte "1", die een deel van het merk erachter goed zichtbaar maakt. Subtiele gouden effecten verschijnen over de bovenkant van de voet, allereerst in de vorm van de metalen ringetjes rond de bovenste oogjes die zowel het uiterlijk als de kracht van deze elementen versterken. Aan de andere kant van de witte veters is de ovale veter dubrae ook van goudkleurig metaal voor een high-class touch. Het is opnieuw geëtst met AF-1 letters en het nummer 82, voordat een gedebosseleerd detail de beroemde levensduur van het model een laatste keer begroet op de laterale hiel. Hier is het nummer 40 in het bovenwerk gedrukt met een paar sterren aan weerszijden ervan om de viering van deze stijlvolle sneaker af te maken.

  SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

  Doorgaan

  Kies je land

  Europa

  Amerika

  Azië en Oceanië

  Afrika

  Midden-Oosten