Sportshowroom Sportshowroom

  Over ons

  Sportshowroom presenteert een totaalaanbod aan webwinkels, kennis en inspiratie. Het techbedrijf is in 2015 opgericht door de broers Ramon en Francisco, in het centrum van Amsterdam. Kwaliteit vormt de basis van het concept. De site telt hedendaags meer dan 50 hoogwaardige webwinkels, 25 toonaangevende sportmerken en gemiddeld 10,000 bezoekers per maand. Alle partners worden selectief uitgekozen aan de hand van Sportshowroom's guidelines.

  De sporter is hier thuis

  Twee broers. Twee sporters. Enkele jaren terug kwamen Ramon en Francisco op het idee om een vertrouwelijke zoekmachine te ontwikkelen voor alle sportliefhebbers in Nederland. Zo eenvoudig mogelijk vinden wat je zoekt en jezelf hier thuisvoelen als sporter. Samen met de developer en het hele team legt Sportshowroom de focus op de ideale User Experience. Hoe optimaliseer je filters voor mobiel en desktop? Welke verhalen dragen bij aan een schoen? Wat maakt een merk wel of niet toonaangevend? Iedere dag verfijnd Sportshowroom de details.

  Sportief elegant

  Sportschoenen en sneakers in hun ultieme vorm. Sportshowroom gaat voor sportief elegant. De site combineert features en vormgeving van designermerken met de presentatie van hoogwaardige sportmerken, zoals Nike, adidas en PUMA. Een mooi en simplistisch design creëren hierbij de formule: sport + stijl = Sportshowroom.

  Internationaal

  Het is officieel. Begin 2019 is Sportshowroom geopend in Duitsland. Met de juiste technieken en de juiste mensen ziet het bedrijf een innovatieve manier om internationaal te gaan. Andere landen die reeds zijn bevestigd: Brazilië, Chili, Duitsland, Frankrijk, Italië, Mexico, Polen en Spanje. Sportshowroom kijkt uit naar de volgende stap: de wereld inspireren met sportschoenen en sneakers.

  Tijdlijn

  Februari 2015
  Nederland

  Juni 2019
  Duitsland

  Juli 2019
  Frankrijk

  Augustus 2019
  Spanje

  Maart 2020
  Oostenrijk | Polen | Zwitserland | Verenigd Koninkrijk

  April 2020
  België | Denemarken | Zweden

  Mei 2020
  Italië

  Choose your country

  Europe

  Americas

  Asia Pacific

  Africa