SPORTSHOWROOM

Nike Zoom Vomero 5 ‘Supersonic’

"Light Bone & Black"

FN7649-110

Nike Zoom Vomero 5 ‘Supersonic’ FN7649-110 01
Nike Zoom Vomero 5 ‘Supersonic’ FN7649-110 02
Nike Zoom Vomero 5 ‘Supersonic’ FN7649-110 03
Nike Zoom Vomero 5 ‘Supersonic’ FN7649-110 04

Bestel bij

  • Nike

    €169,99

  • Nike

    €169,99

  • Nike

    €169,99

Deze Nike Zoom Vomero 5 'Supersonic' creëert opvallende contrasten over de Light Bone & Black buitenkant met behulp van een verscheidenheid aan witte tinten naast krachtige donkere accenten. De rubberen buitenzool is voorzien van de bekende wafelvormige gripkussentjes die je op veel klassieke Nike runners vindt. De kussentjes onder de voorvoet zijn neutraal grijs met doorschijnende kussentjes op elk uiteinde en die onder de hiel beige met vage zwarte vlekjes. Een ander gedeeltelijk doorschijnend stuk zit onder de voetboog en de diepe groeven tussen de profielformaties zijn een mix van crèmekleuren. Glow-in-the-dark aspecten accentueren de buitenzool 's nachts en het gebruik van BRS 1000 carbonrubber om slijtagegevoelige gebieden te beschermen wordt aangegeven door tekst in reliëf in een van de hielkussentjes. Er zijn nog meer letters in de tussenzool geperst, waarvan de tweekleurige off-white buitenkant wordt vergezeld door sponsachtige zwarte blokken op de laterale hiel. In het witte gedeelte staan twee stukjes tekst: Cushlon en Nike Zoom, de eerste duidt op het zachte opvulmateriaal dat in het grootste deel van de zool is gebruikt, de tweede op de aanwezigheid van Nike's responsieve Air demping binnenin.

Het samengestelde bovenwerk is gelaagd met een aantal verschillende materialen in verschillende meeslepende combinaties. Een stuk Neutral Grey leer bedekt de teen, twee reflecterende strips accentueren de flanken. Bij de voorvoet ligt een laag wit mesh omlijst door een overlay van zwart leer. Verderop in de schoen vormt beige suède de oogpijp en witte veters strikken over het zwarte deel van de tong. Deze worden op hun plaats gehouden door verschillende veterlussen en een stuk beige textiel dat over het midden van de tong loopt, met een witte reflecterende streep in het midden. Aan de bovenkant gaat het oppervlak van de tong over in een taankleurig gaas met een rechthoekig label erin genaaid. Blauwe Vomero 5 tekst verschijnt helder tegen de zwarte banner langs de onderkant van het label, terwijl het beige bovenste gedeelte een spiraalvormig wit embleem bevat met een Nike swoosh.

Over elke middenvoet zit een complexe structuur met een basislaag van mesh die wordt bedekt door een lichtgrijze plastic kooi met een waaier van spijlen die zich vanaf de rand van de tong richting de middenzool verspreiden. Dit zorgt voor een aantal openingen die het ademend vermogen rond de zijkanten van de voet bevorderen. Gebogen stukken leer overlappen elke rand van het plastic paneel in twee gebroken witte tinten en het hele ontwerp voor de middenvoet wordt afgemaakt door een helderwitte leren swoosh.

De hiel is gemaakt van een soortgelijke mix van materialen als op de voorvoet, met wit gaas rond de kraag, gevolgd door een zwarte band van leer over het midden en een stevige plastic hielcounter eronder. Het lichtbeige oppervlak van dit laatste onderdeel is versierd met een reeks zigzaggende lijnen die driehoekige vormen over de hiel vormen, waarvan sommige open zijn voor meer ventilatie en andere dicht zijn om de achterkant van de voet te beschermen. Net als de teen heeft het leren stuk op de hiel zilverkleurige stroken aan beide kanten, maar hier is er het extra effect van een swoosh in het midden van de overlay.

Aan de binnenkant van de schoen zorgt een zachte zwarte voering voor een comfortabele pasvorm rond de enkels en de binnenzool is versierd met een opvallende blauw-zwarte afbeelding van een ruige stedelijke omgeving. Achter de buitenkant verbergen sommige overlays een verborgen verrassing: de zwarte overlays zijn gecoat met een lichtactief materiaal dat dient om de reflecterende details nog krachtiger te benadrukken. Dit zorgt ervoor dat de swoosh op de hiel goed zichtbaar is, waardoor deze geraffineerde sneaker een stralende gloed krijgt.

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Azië en Oceanië

Afrika

Midden-Oosten