SPORTSHOWROOM SPORTSHOWROOM
  Nike VaporMax Plus

  Filter op

  • Sorteren

  • Geslacht

  • Merk (Nike)

  • Collectie (Air VaporMax)

  • Model (Plus)

  • Maat

  • Kleur

  • Prijs

  Nike VaporMax Plus

  Nike VaporMax Plus

  5 artikelen

  Het erfgoed van Nike wordt gecombineerd met hoogwaardige prestaties om een icoon te creëren.

  Air VaporMax Plus

  De Nike VaporMax Plus brengt de iconische oldskool stijl samen met moderne technologie: een perfecte synergie van oud en nieuw.

  De schoen laat designinvloeden zien van de Nike Air Max Plus, een schoen die ooit het toonbeeld van techniek en schoonheid was. In alle Europese hoofdsteden waren de liefhebbers meteen fan van dit model, dat ook wel 'le requin' werd genoemd in Parijs, als verwijzing naar de shark ('haai') . Het originele design was geïnspireerd op palmbomen, gerepresenteerd door TPU rondom de schoen. De shank (het gebogen gedeelte van de zool) was gebaseerd op een walvis en paste goed bij de tropische vibe. Maar vooral dankzij de levendige kleuren werd de Tn tuned air een echt statement.

  De huidige Air VaporMax Plus neemt dit esthetische erfgoed uit de jaren '90 mee en combineert dit met de meest succesvolle, comfortabele, zachte en ondersteunende technologie van Nike: VaporMax. Het draait niet alleen maar om techniek, want het buisvormige bubbeldesign van de tussenzool past ook nog eens prachtig bij de onconventionele stijl van de Plus. Nike heeft hiermee een moderne klassieker gecreëerd.  

  Wat betreft het design blijft deze schoen trouw aan het origineel. De walvisachtige boog in de tussenzool is behouden en het neopreen bovenwerk met reliëfdetails behoudt de retro-vorm. Maar de VaporMax Plus heeft wel een sterker kooi-design gekregen, de swoosh is verplaatst en het Vm air-logo is verhuisd naar de achterkant van de schoen. Deze schoen is opnieuw het bewijs dat Nike modellen heel goed kan moderniseren, zonder het erfgoed uit het oog te verliezen.

  Rank de Nike VaporMax Plus
  (0)

  SPORTSHOWROOM gebruikt cookies. Bekijk ons cookie beleid.

  Doorgaan

  Choose your country

  Europe

  Americas

  Asia Pacific

  Africa

  Middle East