SPORTSHOWROOM SPORTSHOWROOM
  Nike VaporMax Flyknit 3

  Filter op

  • Sorteren

  • Geslacht

  • Merk (Nike)

  • Collectie (Air VaporMax)

  • Model (Flyknit 3)

  • Kleur

  Nike VaporMax Flyknit 3

  Air VaporMax Flyknit 3

  In 2012 introduceerde Nike de baanbrekende Flyknit-technologie: een eendelig, geweven bovenwerk dat de voet omhult als een sok. In 2017 combineerde Nike deze technologie met de gloednieuwe VaporMax-dempingtechnologie om een schoen te maken die anders was dan alle voorgangers. In 2019 was het tijd voor de derde variant van VaporMax FlyKnit. Dit werd niet een heel nieuwe variant, maar eigenlijk meer een verfijning van de formule, om steeds dichter bij de perfecte sneaker te komen.

  De Nike VaporMax Flyknit 3 heeft een jeugdig gestreept en geweven Flyknit-patroon dat zachter, lichter en strakker dan ooit tevoren is, en nog verder versterkt wordt door de vernieuwde overlay. De getapete hielversteviging uit één stuk zorgt voor meer stabiliteit en structuur, terwijl de getapete swoosh-logo's aan de zijkant en in het midden verder naar achteren zijn verplaatst. Op de tong zit een nieuwe tab en de sokachtige kraag van de schoen is hoger gemaakt om de voet goed op zijn plek te houden.

  Dankzij deze veranderingen is de buitenkant van de schoen strakker geworden, terwijl met de Flyknit-technologie nog steeds mooie subtiele kleuren gecombineerd kunnen worden, waardoor de ontwerpers hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Deze vernieuwde Nike-klassieker zorgde voor veel opwinding onder liefhebbers van streetwear, maar toch blijft deze schoen in essentie bedoeld om op hard te lopen.

  Rank de Nike VaporMax Flyknit 3
  (0)

  SPORTSHOWROOM gebruikt cookies. Bekijk ons cookie beleid.

  Doorgaan

  Choose your country

  Europe

  Americas

  Asia Pacific

  Africa