SPORTSHOWROOM

Nike SB Dunk Low x Jarritos®

"Phantom & Malachite"

FD0860-001

Nike SB Dunk Low x Jarritos® FD0860-001 01
Nike SB Dunk Low x Jarritos® FD0860-001 02
Nike SB Dunk Low x Jarritos® FD0860-001 03
Nike SB Dunk Low x Jarritos® FD0860-001 04
Nike SB Dunk Low x Jarritos® FD0860-001 05
Nike SB Dunk Low x Jarritos® FD0860-001 06

Ga naar

  • Nike

Deze charmante Nike SB Dunk Low x JarritosⓇ is het resultaat van een sterke samenwerking die heeft geleid tot een unieke sneaker. De buitenzool begint onder de voet met Malachite als hoofdkleur, naast Safety Orange accenten op de ronde pad onder de mediale kant van de voorvoet, de waaier van griplijnen die zich van de buitenzool naar de laterale flank uitstrekken en het ingedeukte deel onder de voetboog. In dit deel is het Nike SB merk in reliëf aangebracht. Terwijl de strakke griplijnen over de buitenzool stabiliteit geven, zorgt de Phantomkleurige tussenzool voor comfort door het gebruik van zachte schuimvulling. Ondertussen is er een band van Safety Orange stiksels genaaid rond deze functie voor een intrigerende variatie in kleur.

De basislaag van het bovenwerk is gemaakt van leer van hoge kwaliteit in gebroken witte Phantom tinten die te zien zijn op de middenvoetpanelen en de toebox, maar ook rond de hiel net onder de kraag. Dit deel loopt naar beneden langs de rand van de hieloverlay, die is gemaakt van een hennep canvas materiaal dat het uiterlijk oproept van de zakken die de Mexicaanse drankenfabrikant gebruikt om het fruit te verzamelen dat wordt gebruikt om zijn drankjes op smaak te brengen. Deze stof omvat het lage gedeelte van de hiel voordat het omhoog beweegt om te rusten op de oogschelp, waarvan de vier oogjes aan elke kant zijn omringd met wit. Slechts enkele van deze oogjes zijn geschikt voor de veters, die wit, Malachite of Safety Orange kunnen zijn, afhankelijk van de voorkeur van de drager. De onderkant van deze functie wordt overlapt door het spatbord voor de voorvoet, dat ook gevormd is uit een laatste stuk jute canvas materiaal.

Langs de zijwanden van de schoen vind je Malachite swooshes van zachter textiel. Deze lopen over de overlay aan de achterkant voordat ze op de middenvoetpanelen terechtkomen, en het materiaal aan de buitenkant kan worden weggeknipt om er een laag Safety Orange onder te onthullen. Hetzelfde kan gezegd worden van de andere overlays, wat betekent dat de sneaker kan worden aangepast aan de persoonlijke wensen van de individuele drager.

De rest van het ontwerp is versierd met een reeks intrigerende merkopdrukken, zoals het embleem van een Malachiet kruik die Safety Orange sap op de laterale tussenzool giet - een inventieve variant op het Jarritos logo. Op de witte tong staat het typische trio Jarritos-kannen naast een Malachite swoosh en de letters "sb" in Safety Orange. Op de Phantom binnenzool is het Jarritos logo gedrukt, met de woorden Nike SB toegevoegd naast de naam van de drankenproducenten. Terug buiten de gewatteerde kraag van de lage top is er nog een laatste set merkopdrukken op de ongelijke hiellipjes. Op de linker is Nike tekst geborduurd in Malachite met een Safety Orange rand, terwijl de rechtervoet Jarritos letters bevat in dezelfde tinten op het Phantom oppervlak, waardoor deze unieke sneaker compleet is.

  • Geslacht Heren / Dames
  • Merk Nike
  • Lijn SB
  • Collectie Dunk
  • Stijl Low
  • Stijlcode FD0860-001

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Azië en Oceanië

Afrika

Midden-Oosten