SPORTSHOWROOM

Nike Air Force 1 x Travis Scott

"White"

AQ4211-100

Nike Air Force 1 x Travis Scott AQ4211-100 01
Nike Air Force 1 x Travis Scott AQ4211-100 02
Nike Air Force 1 x Travis Scott AQ4211-100 03
Nike Air Force 1 x Travis Scott AQ4211-100 04

Ga naar

  • Nike

Nike werkte samen met de populaire rapper Travis Scott om deze verfijnde Air Force 1 x Travis Scott te creëren als onderdeel van de 35e verjaardag van de tijdloze sneaker. Hij rust op een buitenzool van gumrubber met griplijnen die in cirkels lopen vanaf een punt onder de hiel en een ander onder de voorvoet. Vanaf hier is bijna alles bedekt in een klassieke witte tint, inclusief de met lucht gevulde middenzool, waarvan de combinatie van ingekapselde lucht en schuimvulling elke stap comfortabel maakt.

Het bovenwerk is gemaakt van canvas nylon materiaal dat de verschillende panelen vult, van de overlays aan de achterkant en de voorvoet tot de middenvoet en de toebox. Deze delen zijn met elkaar verbonden via brede, bedekte naden die voor extra duurzaamheid zorgen terwijl ze ook een stijlvolle esthetiek aan de schoen geven omdat ze in een regenboog van kleuren glanzen als ze verlicht zijn. De rand van de eyestay in het bijzonder heeft een gedurfde look dankzij deze functie, waardoor het een sterke grens heeft die in een rechte lijn langs elke flank loopt voordat het licht buigt aan de onderkant.

Bovenop de witte veters, die door verstevigde metalen oogjes worden gestrikt, zitten een paar harige Cactus Jack patches en glinsterende kanten dubraes die Scott's handelsmerk "Grillz" nabootsen. Net daaronder is een kleine swoosh geborduurd in de teen van de eyestay. Aan de andere kant van de witte tong zit een genaaide patch met subtiele branding in dezelfde toon. Een soortgelijk effect is te zien op het hielpaneel, waar Nike Air tekst is geborduurd in een iets andere tint wit. Net als op de tong patch, is het schrift ondersteboven gedraaid om deze sneaker zijn eigen off-kilter gevoel te geven.

In de schoen vind je nog meer merkopdrukken en een aangename uitbarsting van kleur in de vorm van een rode binnenzool. Daaroverheen zijn zwarte Nike Air letters gedrukt en een witte rechthoek met de naam van de beroemde muzikant in omgekeerde volgorde, met "Travis" op de linkervoet en "Scott" op de rechtervoet. Op de flanken zit nog een verrassend element: afneembare klittenband swooshes. Er zijn er drie om uit te kiezen, waaronder een gestroomlijnde zilveren optie, een met een 3D reflecterend diamanteffect en een met donkere, vurige tinten. In combinatie met de verwijderbare tongpatches en vetersloten maken deze verwisselbare logo's de sneaker zeer aanpasbaar, zodat iedereen hem op zijn eigen unieke manier kan presenteren.

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Azië en Oceanië

Afrika

Midden-Oosten