SPORTSHOWROOM

Nike Air Force 1 Low x Louis Vuitton By Virgil Abloh

"Triple White"

1A9V86

Nike Air Force 1 Low x Louis Vuitton By Virgil Abloh 1A9V86 01

Ga naar

  • Nike

Deze volledig witte Nike Air Force 1 x Louis Vuitton By Virgil Abloh maakt deel uit van een samenwerking tussen drie legendarische partijen, waarbij elk van hen kenmerkende details in het ontwerp achterlaat. Nike heeft het veel klassieke AF1 elementen gegeven, ten eerste over de buitenzool loopvlak, waarvan de draaicirkel grip patronen bieden ideale tractie. De tussenzool is voorzien van een reliëf in de vorm van Air letters om de ingekapselde luchtzak in de hiel te weerspiegelen. Naast deze tekst wordt het woord herhaald in een Helvetica-lettertype met hoofdletters en tussen aanhalingstekens - een klassiek teken van Ablohs werk.

Het ongerepte leer van het bovenwerk, dat een licht crèmekleurige witte tint heeft, is gevormd tot herkenbare overlays bij de voorvoet en hiel, met daartussen een geperforeerde toebox en middenvoetpanelen. Door al deze panelen heen is het Louis Vuitton monogram te zien in reliëf in de bovenkant voor een premium afwerking. Vergrote witte swooshes met brede stiksels langs de randen zijn gedrapeerd langs de flanken, een handtekening Virgil Abloh tag opduiken van onder staart van het logo aan de laterale zijde. Ondertussen verschijnt aan de mediale zijde meer van de tekst van de ontwerper in goud, de woorden "Louis Vuitton voor Nike" duidelijk zichtbaar voordat de rest verdwijnt onder de swoosh.

Verdere gouden merkeffecten sieren het hielpaneel, met tekst met "Louis Vuitton" boven het woord "Paris" in een elegant lettertype. De dik gevoerde tong heeft ook gouden letters, hier op het label aan de zijkant. Opnieuw is de naam van het luxe modemerk te zien, dit keer naast een swoosh en Air-tekst. De witte binnenzool van de schoen toont zowel de Louis Vuitton als Nike logo's in het zwart om deze stijlvolle sneaker af te maken.

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Azië en Oceanië

Afrika

Midden-Oosten