SPORTSHOWROOM

Jordan 5 Retro x Supreme

"Desert Camo"

824371-201

Jordan 5 Retro x Supreme 824371-201 01
Jordan 5 Retro x Supreme 824371-201 02
Jordan 5 Retro x Supreme 824371-201 03
Jordan 5 Retro x Supreme 824371-201 04

Ga naar

  • Nike

Dit Jordan 5 Retro x Supreme samenwerkingsontwerp toont een groot aantal unieke merkdetails naast dynamische decoraties om een zeer aantrekkelijke sneaker te creëren. De rubberen buitenzool begint met vrij neutrale tinten van wit op de doorschijnende visgraatgripgedeeltes onder de hiel en voorvoet en zwart op het ondoorzichtige gedeelte onder de boog en boven de teen. Terwijl de Jordan letters in reliëf zijn aangebracht in het zwarte gedeelte zonder dat de toon verandert, onthult het gedeeltelijk doorzichtige oppervlak van de voorvoet heldere vuurrode Jumpman en Supreme logo's achter de troebele rubberen bedekking.

Het zwarte thema van de vaste delen van de buitenzool wordt voortgezet in de polyurethaan tussenzool, die bijna de hele omtrek beslaat, met uitzondering van de felgekleurde haaientanden op de laterale flank en de enkele tand op de mediale zijde. Deze zijn uitgevoerd in vuurrood en gespikkeld met witte spetters voor een opvallende esthetiek. Ondertussen geven doorzichtige vensters aan weerszijden van de hiel zicht op de Air demping, die de drager het allerbeste comfort biedt.

Het bovenwerk heeft aardse kleuren, want de canvas panelen zijn bedekt met beige en bruine Desert Camo tinten, met witte en zwarte stippen over de bovenkant. De specifieke plaatsing van deze graphics en kleuren is op elke schoen anders, waardoor de ervaring van het bezitten van een paar uniek is voor elke drager. Dit geldt voor het teenspatbord, de onderlaag van de voorvoet, de kwartpanelen, de hielcontrefort met golvende randen en de kraag. Uitpuilende uitsteeksels steken boven elke enkel uit en bieden daar uitstekende bescherming. De mediale zijde van de kraag komt hoger uit dan de laterale zijde en vormt zich zo beter naar de vorm van de enkel.

Aan de zijkanten zorgt doorschijnend wit gaas voor ademend vermogen van de schoen, terwijl het oversized zwarte Supreme-logo op de laag erachter zichtbaar is. Een ander deel van dit gaas verschijnt over de bovenkant van de voet, waar het de onderkant van de tong vormt. De bovenste helft is bedekt met reflecterend zilverkleurig materiaal met in het midden een zwarte Jumpman met een opgeblazen omlijning om hem visueel te onderscheiden van het oppervlak. Zwarte veters lopen eronder door zwarte stukjes TPU in de kwartpanelen en de voorkant van de kraag. Aan de bovenkant gaan ze door een vetersluiting die bestaat uit een vuurrode knevel en een doorzichtige plastic behuizing die zorgt voor een stevige bevestiging aan de voet.

De binnenkant van de schoen is bekleed met een zwart fleece materiaal dat werkt als een zachte deken rond de voet. Dit geldt ook voor de achterkant van de tong, waar twee vuurrode vlekken zijn ingeweven, de ene met witte Air Jordan-tekst en de andere met Supreme-letters. De binnenzool heeft ook een dubbele merkopdruk, dit keer in de vorm van een witte Jumpman en het beroemde Supreme dooslogo. Aan de buitenkant is het gebruikelijke 23 borduursel op de laterale hielcontour vervangen door het getal 94 als verwijzing naar het jaar waarin Supreme werd opgericht. De cijfers zijn in zwart op de canvas buitenkant genaaid met een witte achterkant, waardoor ze er fascinerend 3D uitzien. Een laatste Jumpman-logo maakt het af in het midden van de hiel, waar het kunstig in zwart garen is geborduurd.

  • Geslacht Heren
  • Merk Jordan
  • Collectie 5
  • Stijlcode 824371-201

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Azië en Oceanië

Afrika

Midden-Oosten