SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"White Oreo"

CT8527-100

Jordan 4 Retro CT8527-100 01
Jordan 4 Retro CT8527-100 02
Jordan 4 Retro CT8527-100 03
Jordan 4 Retro CT8527-100 04

Ga naar

  • Nike

Elegante tinten worden gecombineerd met praktische effecten op deze Jordan 4 Retro sneaker, voor een ontwerp dat zowel stijlvol als functioneel is. Onder de voet is de witte buitenzool verdeeld in verschillende secties met een visgraatgrippatroon in verschillende richtingen voor een hoge mate van tractie. In het midden bevindt zich een vuurrode Jumpman, terwijl de neus is bedekt met lijnen van neutraal grijze sterren. Daarboven is de polyurethaan tussenzool wit bij de teen, voordat het grootste deel in Neutraal Grijze tinten komt. Dit laatste stuk is gevuld met zwarte spikkels, wat zorgt voor een opvallende esthetiek die de schoen de bijnaam White Oreo heeft opgeleverd. In het oppervlak is een transparant venster geplaatst dat de drager zicht biedt op de luchtkussentjes binnenin.

Het bovenwerk is gemaakt van glad wit leer, dat te zien is in een overlay die rond de voorvoet loopt en op een paneel dat helemaal van de teen via de middenvoet naar de hiel loopt. Hier daalt het af naar een fijne naad in het midden van de hiel, waardoor er ruimte overblijft voor het overdreven hielpaneel. Een neutraal grijze Jumpman staat erop, de ingewikkeld genaaide lijn van garen langs de rand geeft het logo meer definitie, en erboven zit een waaiervormig hiellipje.

Rondom de kwartpanelen en aan de voorkant van de veters zitten een aantal witte roosters en daartussen zijn Neutral Grey lace cages te zien, elk gevlekt met zwarte vlekken net als de middenzool. Er zijn twee van deze kooien aan elke kant, de ene houdt het onderste deel van de witte veters vast, de andere de bovenkant. Aan de achterkant van deze laatste zit aan elke kant een driehoekig stuk TPU dat de sneaker een extra beetje structurele ondersteuning geeft.

Over de bovenkant van de voet zit een witte tong met een vuurrode Jumpman erop, terwijl de achterkant van dit opgeblazen gedeelte is gemaakt van fluweelachtig materiaal in grijstinten. Dezelfde vulling is aangebracht rond de binnenvoering van de schoen, voordat de witte binnenzool nog een laatste vuurrode Jumpman als kleurflits heeft.

  • Geslacht Heren
  • Merk Jordan
  • Collectie 4
  • Stijlcode CT8527-100

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Azië en Oceanië

Afrika

Midden-Oosten