SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Thunder"

DH6927-017

Jordan 4 Retro DH6927-017 01
Jordan 4 Retro DH6927-017 02
Jordan 4 Retro DH6927-017 03
Jordan 4 Retro DH6927-017 04

Ga naar

  • Nike

Deze Jordan 4 Retro brengt een zeer gewilde kleur terug die bekend staat als Thunder. De sterke contrasten maken het een opvallende sneaker. Hij heeft een dikke zool waarvan de zwarte buitenzool verschillende secties heeft met visgraatgrip patronen, elk in een andere richting om tractie van hoge kwaliteit onder de voet te bieden. Onder de voorvoet vertoont een deel van de buitenzool Tour Yellow tinten, die een krachtige tegenstelling vormen met de donkere tinten eromheen, terwijl een witte Jumpman een subtielere variatie in tint toevoegt in het midden van de buitenzool. Dit effect loopt door tot in de middenzool, die voornamelijk zwart is rond de teen en laterale flank, met een sterkere aanwezigheid van Tour Yellow op de hiel en langs de mediale zijde. Een Air-unit is zichtbaar door een doorzichtig venster in de hiel van de tussenzool, waardoor deze verende functie van buitenaf kan worden bekeken.

Het bovenwerk is grotendeels gemaakt van glad zwart nubuck, waardoor het er stealthy uitziet en luxueus aanvoelt. Dit materiaal vormt panelen rond de voorvoet, in een laag door het midden van de schoen, rond de kraag en over het kwart. Dit laatste deel heeft delen van Tour Yellow achter een brede zwarte mesh - structuren die helpen de voet te luchten. Daartussenin zijn meer kleurflitsen te vinden als Tour Yellow veterkooien aan de boven- en onderkant van de eyestay. Deze bevatten waaiers van oogjes om de zwarte veters vast te houden, en de bovenste aan elke kant sluiten aan op zwarte driehoekige vleugels die structuur bieden als ze langs de zijkanten naar beneden reiken.

In de opening van de overlay die laag om de hiel loopt, is nog een voorgevormd stuk zwart materiaal geplaatst. Het bovenste gedeelte is een treklipje en in het midden zit een wit Jumpman-logo. Deze kenmerkende zwart-witte opzet wordt herhaald op de binnenzool, die wordt omringd door zwart gewatteerde binnenwanden die omhoog reiken naar de gezwollen tong. Tour Yellow bedekt de achterkant van deze laatste functie en er is een Air Jordan patch in genaaid. De zwarte bovenkant is versierd met een groot vierkant label met een laatste wit Jumpman-silhouet boven het woord "Flight" in een laatste streepje Tour Yellow om deze gewilde kleur af te maken.

  • Geslacht Heren
  • Merk Jordan
  • Collectie 4
  • Stijlcode DH6927-017

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Azië en Oceanië

Afrika

Midden-Oosten