SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro OG

"White Cement"

840606-192

Jordan 4 Retro OG 840606-192 01
Jordan 4 Retro OG 840606-192 02
Jordan 4 Retro OG 840606-192 03
Jordan 4 Retro OG 840606-192 04

Ga naar

  • Nike

Het overwegend grijstinten kleurenschema van deze Jordan 4 Retro OG geeft hem een stijlvolle look, samen met de bijnaam White Cement. De buitenzool combineert alle vier de tinten van de sneaker, met zwart over de voorste helft, Tech Grey rond de hiel en teen, wit in het midden en vlammend vuurrood onder de voorvoet en op de Nike tekst onder de voetboog. De hele veelkleurigheid wordt in stand gehouden door visgraatgriplijnen die in verschillende richtingen zijn georiënteerd voor all-round tractie.

Het zwarte deel van de buitenzool loopt door rond de teen en laterale flank en maakt deel uit van de middenzool. De achterkant is wit, met een doorzichtig venster dat de Air unit binnenin onthult. Hier bovenop ligt een strook Tech Grey materiaal dat is bespikkeld met zwarte spikkels, wat zorgt voor een ongebruikelijke esthetiek. Hetzelfde effect zie je op het grote hielpaneel en de driehoekige vleugels die de flanken structureel ondersteunen. Deze laatste kenmerken zijn bevestigd aan zwarte stukken TPU die verschillende oogjes bevatten om de witte veters vast te zetten aan de bovenkant van de eyestay. De rest van de oogjes loopt naar beneden door het witte leer van het bovenwerk, voordat de laatste in een andere zwarte TPU kooi worden geplaatst.

De belangrijkste segmenten van het bovenwerk zijn allemaal gemaakt van glad leer in een smetteloze witte tint, en rond het kwartpaneel zijn drie zones met gaas te zien, wat ventilatie rond de voet bevordert. Binnenin de schoen vormt de donzig witte binnenvoering een overtuigend contrast met het zwart van de binnenzool en de onderkant van de tong. Een flits van vuurrood schijnt uit het donkere oppervlak van de eerste op de Nike Air branding, terwijl een witte patch met vuurrode Air Jordan tekst de tweede siert. Meer Nike Air letters zijn in reliëf aangebracht op het hielpaneel in zwart en het witte Jordan Flight label dat in de tong is genaaid, is voorzien van een vuurrode Jumpman om de sneaker met een kleurrijk tintje af te sluiten.

  • Geslacht Heren
  • Merk Jordan
  • Collectie 4
  • Stijlcode 840606-192

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Azië en Oceanië

Afrika

Midden-Oosten