SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro OG

"Bred"

308497-060

Jordan 4 Retro OG 308497-060 01
Jordan 4 Retro OG 308497-060 02
Jordan 4 Retro OG 308497-060 03
Jordan 4 Retro OG 308497-060 04

Ga naar

  • Nike

Deze stealthy Jordan 4 Retro OG sneaker draagt de naam Bred dankzij het diepzwarte bovenwerk en de levendige rode accenten. Deze laatste kleur is te vinden op de hiel en de neus van de gripvaste buitenzool, waarvan het grootste deel in Cement Grey is uitgevoerd. Twee gebieden van Summit White rubber zitten onder de voorvoet en de voetboog, de eerste bekleed met diagonale inkepingen, de laatste met vuurrode Nike branding. Twee van deze tinten komen terug in de middenzool, die Cement Grey is rond de teen en langs de laterale flank, en Summit White in de rest van de voet. Onder de hiel en zichtbaar door een doorzichtig venster in de tussenzool zit een zakje ingekapselde lucht dat de drager een zacht, veerkrachtig platform biedt om op te lopen.

Deze stevige basis is verbonden met het bovenwerk door een gestroomlijnd zwart spatbord. Daarboven is het grootste deel van de buitenkant gemaakt van drie lagen glad zwart nubuck, een laag rond het bovenwerk, een laag van hiel tot teen over het midden van de voet en de laatste laag over de hele voet tot aan de kraag. Donkere veters rijgen door de oogjes in dit laatste stuk, terwijl lapjes zwart gaas de zijkanten en voorkant sieren. Cementgrijze TPU panelen liggen aan weerszijden van de eyestay aan de boven- en onderkant, elk met een waaier van negen gaten die plaats bieden aan de veters om ze stevig op hun plaats te houden. De zwarte tong is eronder zichtbaar, met op de bovenkant een vierkante patch met een vuurrode Jumpman en witte tekst met de tekst "Flight".

Aan de binnenkant van de schoen vind je meer vuurrode vlekken, eerst op de binnenzool en dan op de achterkant van de tong, waar een Air Jordan patch is ingenaaid. Op de binnenzool is zwarte Nike Air tekst gedrukt en de binnenwanden die eromheen omhoog komen zijn Cement Grey. Aan de buitenkant verbinden zwarte driehoekige vleugels de bovenste veterkooien met de flanken en een zwart hielpaneel vult de achterkant van de sneaker. Aan de bovenkant zit een uitwaaierende hielpluk en in het midden zit nog een laatste set opvallende Nike Air-logo's die in reliëf zijn aangebracht in cementgrijze tinten, waarmee deze iconische Air Jordan-kleurstelling compleet is.

  • Geslacht Heren
  • Merk Jordan
  • Collectie 4
  • Stijlcode 308497-060

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Azië en Oceanië

Afrika

Midden-Oosten