SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Midnight Navy"

DH6927-140

Jordan 4 Retro DH6927-140 01
Jordan 4 Retro DH6927-140 02
Jordan 4 Retro DH6927-140 03
Jordan 4 Retro DH6927-140 04

Ga naar

  • Nike

De lichte tinten van deze Jordan 4 Retro creëren een strakke esthetiek die zorgt voor een elegante sneaker. De buitenzool onder de voet, waarvan de omnidirectionele visgraatgrip-patronen uitstekende ondersteuning bieden, brengt alle vier de kleuren van de schoen samen. Light Smoke Grey is de eerste kleur, die de twee delen in de hiel en de neus bedekt, terwijl wit het gladde deel opvult dat bij de hiel begint en onder de middenvoet doorloopt, met een vuurrode Jumpman in het midden. De derde tint, deze felle kleur karmozijnrood, verschijnt ook op een vreemd gevormd stuk onder de voorvoet en de rest van de buitenzool is donkerblauw, bekend als Midnight Navy. Deze rijke tint loopt door naar boven in de teen van de middenzool en langs de laterale flank, waar het naar boven buigt om een kleine bult in de middenvoet te vormen. Ondertussen heeft het mediale deel van de tussenzool een witte laag onder een Light Smoke Grey laag, de eerste met zichtbare Air in de hiel, de laatste versierd met vlekjes Midnight Navy.

Het bovenwerk is gemaakt van wit leer met een gladde afwerking. Dit fijne materiaal vormt de overlay van de voorvoet, het hoofdpaneel dat door het midden van de schoen loopt, het kwart en de kraag. De eerste twee segmenten zijn afgebiesd met parallelle stiklijnen, wat de hele sneaker een verfijnde look geeft. Op de hiel zit een groot paneel met een waaiervormig treklipje aan de bovenkant, waarvan het gerimpelde oppervlak gemakkelijk vast te houden is. De Light Smoke Grey buitenkant heeft hetzelfde gespikkelde effect als de tussenzool en er is een Midnight Navy Jumpman in reliëf op aangebracht. Aan de bovenkant komt het treklipje net iets hoger uit dan de witte bovenlijn, die dik gewatteerd is om de enkel te beschermen. Deze zachte voering vormt de binnenvoering tot aan de Midnight Navy binnenzool. Op deze binnenzool zit een witte Jumpman, terwijl hetzelfde tonale contrast erboven te vinden is op de onderkant van de tong, waar het Midnight Navy oppervlak is versierd met een witte Air Jordan patch. Extra variatie is hier te vinden in de Fire Red stiksels die een rechthoek vormen rond de rand van de patch.

De bovenkant van de voet is bedekt met een reeks fascinerende kenmerken. Van achter de voorvoet overlay naar de tong loopt een wit gaas dat de tenen laat ademen. Twee andere, vergelijkbare gebieden van gaas sieren de zijkanten van het kwartpaneel en zorgen voor verdere ventilatie via de flanken. Net daarachter liggen de driehoekige vleugels die de zijwanden verstevigen. Ze hebben dezelfde gemengde kleur als de middenzool en het hielpaneel en zijn verbonden met de Midnight Navy veterkooien aan weerszijden van de tong. Onderaan de tong zitten nog twee veterogen die de witte veters stevig over de bovenkant van de schoen houden. Op de witte tong zit ten slotte een vierkante patch in dezelfde tint en daarin is een Midnight Navy Jumpman boven Fire Red Flight tekst genaaid, waarmee deze Jordan 4 is afgewerkt met een kleurrijke versiering.

  • Geslacht Heren
  • Merk Jordan
  • Collectie 4
  • Stijlcode DH6927-140

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Azië en Oceanië

Afrika

Midden-Oosten