SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Laser"

705333-105

Jordan 4 Retro 705333-105 01
Jordan 4 Retro 705333-105 02
Jordan 4 Retro 705333-105 03
Jordan 4 Retro 705333-105 04

Ga naar

  • Nike

Deze ingewikkeld versierde Jordan 4 Retro maakt deel uit van een grotere collectie sneakers ter ere van de 30e verjaardag van de Jordan signature lijn. Het uniek ontworpen bovenwerk geeft het een unieke esthetiek, terwijl de zool de gebruikelijke mix van comfort en tractie biedt. Om te beginnen is de buitenzool voorzien van visgraatprofiel in verschillende richtingen om grip over het hele oppervlak te genereren. Hij is ook transparant van hiel tot teen, met een aangenaam blauw tintje en een Jumpman zichtbaar onder de voetboog. Deze doorschijnendheid zet zich voort op de middenzool, die omhoog loopt om delen van de laterale zijde en de teen te bedekken. De rest van de polyurethaan tussenzool bestaat uit twee verschillende lagen - een onderste in wit en een bovenste in metallic zilver. Dit laatste stuk heeft een opvallende glans, terwijl de onderste laag een doorzichtig venster in de hiel heeft dat de Air demping onthult die erin verborgen zit voor ultiem comfort.

Daarboven is over de hele lengte van het witte bovenwerk een dynamische afbeelding te zien van geschetste patronen in een reeks intrigerende vormen en ontwerpen die het de bijnaam Laser hebben opgeleverd. Deze tekeningen zijn te zien op het spatbord van de voorvoet, de overlay, de kraag en het achterwerk, en stoppen alleen bij de hiel om ruimte te maken voor het grote paneel dat daar is geplaatst. Dit voorgevormde witte lipje heeft een Chrome Jumpman die uit het midden omhoog komt en het bovenste gedeelte is gevormd in de vorm van een waaier en voorzien van rijen kussentjes, waardoor het makkelijk vast te pakken is als je de schoen aantrekt. De chroomkleurige TPU veterkooien aan de boven- en onderkant van de tong hebben een vergelijkbaar ontwerp, maar dan met oogjes erin geperst voor de witte veters.

Witte over-moulded mesh panelen zijn aangebracht aan weerszijden van het kwart en het onderste deel van de tong voor een uitstekend ademend vermogen van de voet. Structurele vleugels in dezelfde kleur borstelen de achterkant van deze inzetstukken en sluiten aan op de bovenste veterogen om extra ondersteuning te bieden aan de flanken. Aan de binnenkant is de schoen gecoat in meer zilvergrijze tinten, zowel op de binnenwanden als op de binnenzool, waar een grote 30 in het wit op staat als verwijzing naar het feit dat de schoen is uitgebracht in het 30e jaar van de Jordan sneakers. De achterkant van de tong is bedekt met een soortgelijk materiaal en er is een Air Jordan patch in genaaid. Het opschrift is ondersteboven geweven zodat het leesbaar is als de tong is omgevouwen. Aan de buitenkant is de bovenkant van de tong voorzien van meer geschetste afbeeldingen en een Chrome label is er vet op geplaatst. Deze feestelijke Air Jordan 4 wordt gecompleteerd door een Jumpman in reliëf, die als een krachtig standbeeld in het midden van dit glanzende label staat.

  • Geslacht Heren
  • Merk Jordan
  • Collectie 4
  • Stijlcode 705333-105

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Azië en Oceanië

Afrika

Midden-Oosten