SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Concord Sketch"

AH7860-100

Jordan 11 Retro Low AH7860-100 01
Jordan 11 Retro Low AH7860-100 02
Jordan 11 Retro Low AH7860-100 03
Jordan 11 Retro Low AH7860-100 04

Ga naar

  • Nike

Deze krachtig elegante Jordan 11 Retro Low bevat klassieke elementen van het silhouet naast een unieke combinatie van kleuren die hem onderscheidt als een gedenkwaardige sneaker. Net als veel andere AJ11's rust hij op een doorschijnende rubberen buitenzool, deze is doordrenkt met een ijzige witte tint. Vervolgens verschijnen er zwarte pods onder de voorvoet en hiel, waarvan het rubber volledig ondoorzichtig is en waar visgraatgriplijnen doorheen lopen. Deze worden gecombineerd met de meer gebogen profielpatronen die over het doorzichtige deel van de buitenzool lopen, waarachter de ondersteunende koolstofvezelplaat zichtbaar is. Donkergrijze en lichtgrijze vierkanten vormen een rasterpatroon over deze laatste functie en een Concord paarse Jumpman bevindt zich in het midden, de tint verwijst naar de allereerste AJ11-kleurstelling en gaf de sneaker zijn bijnaam: Concord Sketch.

Dezelfde aantrekkelijke paarse tint bedekt het kenmerkende lakleren spatbord van de sneaker, waarvan het oppervlak glanst met een opvallende glans. Premium wit leer vult vervolgens de rest van het bovenwerk, van de kwartpanelen tot de hiel overlay en zelfs de voorkant van de tong. Een zwart merklabel is over het midden van deze laatste functie genaaid, met witte Jordan en Jumpman letters erdoorheen geweven aan weerszijden van een Concord Jumpman. Dikke witte veters strikken over de bovenkant van deze patch en worden op hun plaats gehouden door het kenmerkende vetersysteem van de schoen. Dit bestaat uit witte stroken materiaal die vanaf de naden aan de onderkant van elk kwartpaneel naar de bovenkant lopen, waar ze lussen maken waar de veters doorheen kunnen.

Ondertussen is de binnenkant van de sneaker bedekt met een zachte zwarte stof om de voet een behaaglijke bedekking te geven. Deze spreidt zich uit over de binnenwanden, de binnenzool en de achterkant van de tong, en op de sokvoering is een Concord Jumpman-logo gedrukt. Een kleiner embleem is ook te zien op de patch die achterop de tong is genaaid. Elders, als de binnenvoering aankomt bij de bovenkant van de kraag, stopt het rond elke rand behalve bij de hiel. Hier loopt het een beetje over om een klein lipje te maken dat is versierd met een Concord-kleurige 23 ter ere van het beroemde jersey-nummer van Michael Jordan. Net daaronder zit de finishing touch van de schoen - een miniatuur Jumpman fijntjes geborduurd in het witte leer van de hieloverlay in contrasterend zwart garen om deze Air Jordan 11 low-top in stijl af te maken.

  • Geslacht Dames
  • Merk Jordan
  • Collectie 11
  • Stijlcode AH7860-100

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Azië en Oceanië

Afrika

Midden-Oosten