SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low x Travis Scott

"Black Phantom"

DM7866-001

Jordan 1 Low x Travis Scott DM7866-001 01
Jordan 1 Low x Travis Scott DM7866-001 02
Jordan 1 Low x Travis Scott DM7866-001 03
Jordan 1 Low x Travis Scott DM7866-001 04

Ga naar

  • Nike

Dit stijlvolle paar Jordan 1 Low x Travis Scott sneakers heeft een unieke look die is ontwikkeld in samenwerking met de invloedrijke rapper. De hele zool is zwart, inclusief de gripvaste rubberen buitenzool en het gestructureerde oppervlak van de tussenzool, die een groef heeft rond de bovenlijn. Wit stiksel verschijnt in dit kanaal en wordt het eerste van vele ingewikkeld genaaide details die het ontwerp sieren.

Hoogwaardig zwart suède bedekt het bovenwerk, van het spatbord op de voorvoet tot de hieloverlay, voor een luxueuze sneaker. Terwijl de eerder genoemde panelen zijn omzoomd met dubbele lijnen van wit stiksel, hebben alle andere overlappende stukken een enkele lijn van wit garen langs hun randen. Dit fijne detail draagt bij aan het geraffineerde gevoel van de schoen, net als de emblemen die in de hielpanelen zijn geborduurd. Die op de rechtervoet is een set Air Jordan-vleugels en op de linkervoet zit een kever met uitgestrekte vleugels die daar is geplaatst om vooruitgang, stabiliteit, liefde en natuur weer te geven.

Bovenop deze opvallende elementen staat een wit Nike Air logo op de tong. Ondertussen hebben de flanken van de sneaker een ander opvallend kenmerk in de vorm van twee mismatched swooshes. Het bekende Nike logo strekt zich uit langs de mediale flank in de normale formatie, met het staartstuk onder het hielpaneel en het voorste deel over de middenvoet. De laterale swoosh is daarentegen omgekeerd en vergroot, zodat hij in de tegenovergestelde richting wijst en gedeeltelijk boven de overlays op de voorvoet en achterkant uitsteekt.

Een vleugje kleur is te vinden op de tong met een rood Cactus Jack logo op een patch aan de zijkant. Verder zijn er tekens van Nike, Jordan Brand en Travis Scott verspreid over de zwarte binnenzolen. Nike Air en Jumpman logo's verschijnen in het rood, net als een paar Air Jordan Wings, en al het merk van Scott is in het wit. Er is een Cactus Jack kruis, het bekende geschetste gezichtspictogram van de rapper en tot slot zijn naam in omgekeerde richting, wat zorgt voor een sterke afwerking van de sneaker.

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Azië en Oceanië

Afrika

Midden-Oosten