SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low Travis Scott x Cactus Jack

"Mocha"

CQ4277-001

Jordan 1 Low Travis Scott x Cactus Jack CQ4277-001 01
Jordan 1 Low Travis Scott x Cactus Jack CQ4277-001 02
Jordan 1 Low Travis Scott x Cactus Jack CQ4277-001 03
Jordan 1 Low Travis Scott x Cactus Jack CQ4277-001 04

Ga naar

  • Nike

Dit paar Jordan 1 Low Travis Scott x Cactus Jack sneakers is versierd met donkere tinten en avant-gardistische elementen voor een unieke stijlvolle look. Diepbruin begint op de buitenzool, waar het de cirkelvormige structuren in de voorvoet en de kubusvormige formaties van de hiel bedekt. De middenzool heeft een crèmewitte tint die een verouderd, retro gevoel geeft, voordat het bovenwerk terugkeert naar donkere kleuren die passen bij de buitenzool.

Hoogwaardig nubuck vormt de basis van het bovenwerk door de geperforeerde toebox en het kwart, die beide zwart van tint zijn. Hier bovenop liggen Dark Mocha overlays van luxueus suède. De middelste flank heeft een swoosh van hetzelfde zachte materiaal, net als de hiel, die een paneel aan de bovenkant heeft dat over een andere overlay rust langs de onderste helft. Het primaire hielpaneel heeft een helder University Red accent dat uit het Dark Mocha oppervlak straalt in de vorm van het Air Jordan Wings logo op de rechtervoet en het geschetste Cactus Jack gezicht op de linkervoet. Beide zijn op de schoen geborduurd, net als het Cactus Jack kruis achter de swoosh op de mediale zijwand. Nog een van deze logo's vind je op de zwarte canvas tong naast een wit label met een set klassieke Nike Air teksten erin geborduurd in rood.

Elders zijn de zwarte binnenzolen versierd met een groot aantal merkopdrukken. De linker inlegzool heeft de Jordan Wings en Jumpman logo's in University Red naast het Cactus Jack kruis in wit, terwijl de rechter Nike Air heeft in University Red, het Cactus Jack gezicht in wit en twee witte rechthoeken met de naam Travis Scott erin gedrukt in omgekeerde letters. Een laatste hint van de invloed van de rapper is te zien op de laterale flank, waar een vergrote Sail swoosh verschijnt. Het uiteinde is naar de voorkant van de voet geplaatst, zodat het in de tegenovergestelde richting wijst van de logo's op de meeste andere Nike sneakers, waardoor het als een gedenkwaardig symbool van de samenwerking fungeert.

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Azië en Oceanië

Afrika

Midden-Oosten