SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Golf

"Chicago"

917717-100

Jordan 1 Golf 917717-100 01
Jordan 1 Golf 917717-100 02
Jordan 1 Golf 917717-100 03
Jordan 1 Golf 917717-100 04

Ga naar

  • Nike

Deze Jordan 1 Golf sneaker is uitgevoerd in de iconische kleuren van Chicago en voorzien van een groot aantal speciale aanpassingen die hem ideaal maken voor op de golfbaan. Met name de buitenzool is volledig herwerkt, met gekartelde extrusies boven de witte teen en gespecialiseerde schoenplaatjes in Varsity Red onder de voorvoet en hiel. Uit de rest van deze gripvaste structuur komen witte kegelvormige noppen en onder de voetboog zit een Varsity Red Jumpman. Dit levert de drager uitstekende tractie en de dikke witte middenzool zorgt voor comfort met zijn zachte demping onder de voet.

Naast deze wijzigingen aan de zool heeft het bovenwerk zijn eigen veranderingen gekregen. Een van de belangrijkste is het gebruik van een waterdicht materiaal om de buitenkant te bedekken, waardoor hij veel beter draagbaar is in moeilijke weersomstandigheden. Verder heeft het de klassieke look van een Chicago colourway, met wit op de geperforeerde toebox en middenvoetpanelen naast Varsity Red op de overlays op de voorvoet, eyestay, hiel en kraag. De binnenkant van de kraag, die volledig zwart is, is voorzien van extra vulling voor nog meer ondersteuning en bescherming rond de enkel. Deze zwarte coating loopt door over het hele binnenwerk, alleen de witte Jumpman op de binnenzool wijkt hiervan af.

Aan de buitenkant strikken zwarte veters over een witte tong, met een Varsity Red label in de bovenkant genaaid. Een andere witte Jumpman staat in silhouet tegen deze felgekleurde patch en grote zwarte swooshes stroomlijnen de flanken van de schoen. Deze twee Nike logo's komen samen bij de hiel, waar ze elk verdwijnen onder een klein vierkant van rood leer in het midden. Daarboven is de zwarte kraag te zien achter de Varsity Red overlay die de hoog uitgesneden enkel omsluit. Tot slot is er een set Air Jordan Wings met een twist gedrukt in de kraag wrap in zwart - het woord "Nike" is te zien in de banner over de bovenkant van het embleem in plaats van de gebruikelijke Jordan belettering, waardoor deze alternatieve AJ1 Chicago sneaker wordt afgerond met een uniek stukje styling.

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Azië en Oceanië

Afrika

Midden-Oosten