SPORTSHOWROOM

Nike Air Force 1 Low x Supreme

"Black"

573488-090

Nike Air Force 1 Low x Supreme 573488-090 01
Nike Air Force 1 Low x Supreme 573488-090 02
Nike Air Force 1 Low x Supreme 573488-090 03
Nike Air Force 1 Low x Supreme 573488-090 04

Ga naar

  • Nike

Deze stijlvolle editie van de Nike Air Force 1 Low x Supreme samenwerking bevat een klein aantal klassieke kleuren, wat hem een geraffineerde look geeft. De schoen heeft de bijnaam Black vanwege de overwegend monochrome aard van het bovenwerk en is gemaakt op een gripvaste rubberen buitenzool in een vintage gombruine tint. Dit omhult alles, van de sterren in reliëf op de teen en hiel tot de lamellen langs de randen en de ronde profielformaties die uitstralen over zowel de voorvoet als de hiel. Over deze sterke basis ligt een volledig witte tussenzool met hoofdletters Air in reliëf op de laterale hiel en een dikke lijn die uit de achterkant van de voet omhoog komt. Deze elegante bedekking verbergt een schuimgevuld midden met Air demping in de hiel dat een zeer comfortabel platform creëert voor de drager om op te lopen.

Het bovenwerk gaat vervolgens over in contrasterend zwart, dat het geheel van hiel tot teen bedekt. Het is gemaakt van een waterafstotende stof om de drager te beschermen en is op dezelfde manier gemaakt als het iconische AF1 silhouet - met een onderlaag zichtbaar op de teendoos en middenvoet, en overlays rond de voorvoet, de achterkant van de schoen en de oogbuis. Zwarte metalen ringetjes versterken de oogjes in deze laatste functie, wat betekent dat de zwarte veters stevig op hun plaats worden gehouden als ze over de tong worden gestrikt, die ook zwart is. Zelfs de veterdubrae komt in deze donkere tint, het oppervlak is geëtst met AF-1 en Supreme tekst.

Aan de binnenkant onthult de schoen een verrassend vleugje rood op de binnenzool. Witte merkopdrukken benadrukken de samenwerking tussen Nike en Supreme op deze levendig gekleurde binnenzool, voordat de binnenwanden weer zwart worden. Een witte patch fleurt de bovenkant van de tong op. Onder de bekende Nike Air en Air Force 1 logo's is een zwart-wit Supreme logo ingeweven. Op de hiel is nog een Nike Air logo geborduurd, dit keer met opvallend wit garen, en zwarte zwiepjes sieren de flanken. Achter de staart van het zijdelingse Nike vinkje komt een rood label tevoorschijn dat het direct herkenbare dooslogo van Supreme imiteert - een passende afsluiting van dit stijlvolle ontwerp.

SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

Doorgaan

Kies je land

Europa

Amerika

Azië en Oceanië

Afrika

Midden-Oosten