SPORTSHOWROOM

  Nike Air Force 1 Low x Ambush

  "Pine Green"

  DV3464-300

  Nike Air Force 1 Low x Ambush DV3464-300 01
  Nike Air Force 1 Low x Ambush DV3464-300 02
  Nike Air Force 1 Low x Ambush DV3464-300 03
  Nike Air Force 1 Low x Ambush DV3464-300 04

  Ga naar

  • Nike

  Deze Nike Air Force 1 Low x Ambush sneaker komt in een duo van opwindende tinten voor een opvallende look. Gemaakt in samenwerking met het luxe modemerk Ambush en zijn oprichter, de bekende ontwerper Yoon Ahn, bevat hij ook enkele unieke esthetische accenten. Om te beginnen behoudt hij de sterke basis van een rubberen buitenzool met geringde profielformaties die de schoen uitstekende grip geven. Dit kenmerk verschijnt in Pine Green, een dwingende tint die in het hele ontwerp voorkomt. De tussenzool, met in reliëf aangebrachte Air letters en een holle groef rond de bovenrand, vertoont ook deze groene tint, terwijl de Air demping de drager een zachte stap biedt.

  Op het bovenwerk bedekt hoogwaardig getrommeld leer het grootste deel van de buitenkant, inclusief de voorvoet- en achteroverlappen, de middenvoetpanelen, de eyestay en zelfs de tong. Deze delen zijn allemaal Pine Green, net als de veters, en Citron Tint accenten voegen een tegenwicht toe. Over de bovenkant van de voet onderscheidt dit lichtgeel de vetgedrukte AF1 letters die de veter dubrae vormen, voordat de swoosh en Ambush tekst op de Pine Green canvas tong patch worden ingevuld. Deze loopt over het blootgelegde schuim op de rand van de tong, terwijl de binnenzool eronder met dezelfde combinatie speelt. Het heeft een Pine Green oppervlak bedrukt met een swoosh naast het woord "Ambush" in overdreven Citron Tint letters.

  Citron Tint is weer te zien op het met swoosh bedrukte hielpaneel, dat aan de onderkant iets van de achterkant van de schoen afligt, waardoor extra diepte ontstaat. Daaronder, waar de tussenzool en het bovenwerk samenkomen, steekt een paneel van Green Pine TPU met hoofdletters Ambush in reliëf uit, verwijzend naar autodesign. De inspiratie voor de auto wordt ook duidelijk op het laatste kenmerk van de schoen - de langgerekte zwaaien op de zijwanden. Ze verschijnen in Citron Tint met een stevige swoosh in een onmiskenbare omtrek, en deze direct herkenbare logo's strekken zich uit tot voorbij de hiel om het geheel in stijl af te maken.

  • Geslacht Heren
  • Merk Nike
  • Collectie Air Force 1
  • Stijl Low
  • Kleur Groen
  • Technologie Air
  • Sport Lifestyle
  • Stijlcode DV3464-300

  SPORTSHOWROOM maakt gebruik van cookies. Over ons cookiebeleid.

  Doorgaan

  Kies je land

  Europa

  Amerika

  Azië en Oceanië

  Afrika

  Midden-Oosten