Hardloopschoenen

  Saucony Triumph ISO 3

  17 feb, 2018

  Saucony Triumph ISO 3

  Saucony Triumph ISO 3

  De demping van deze schoen is een nieuwe norm. Onlosmakelijk met de Saucony Triumph ISO 3 is de EVERUN-technologie. Hiermee zorgt Saucony voor een demping die nog dichter bij de voet zit. Dit betekent dat jouw voet het effect van de demping nog eerder merkt. Bij iedere afzet. Bovendien zorgt deze technologie voor het vrijkomen van energie, jouw benen worden geïnjecteerd en maken de volgende pas nog effectiever.

  Saucony Triumph ISO 3 is een vooruitgang in de historie van de hardloopschoen. Niet alleen door de EVERUN-technologie. De lijst met slimme functionaliteiten is lang en bedoeld om jouw techniek en arbeid te optimaliseren. ISOFIT upper is de naam van de techniek in het bovenwerk. Deze schoen voelt daardoor als een sok en geeft jouw voet de best mogelijke comfortabele sensatie.

  Door middel van de Flex-groeven aan de onderkant van de schoen behoud je het contact met de ondergrond en vergoot jij het resultaat van de afzet. En jouw afwikkeling gaat hiermee nog natuurlijker. Licht, soepel en stabiel. Drie kernwoorden die passen bij de ervaring van dit model. Mesh materiaal is verwerkt om de voeten te helpen met het koelen tijdens een training. Frisse voeten dus, voor het verbeteren van de resultaten.

  Een lichtgewicht kun je deze schoen absoluut noemen. Het gewicht is slechts 298 gram. Met een zooldikte van 30 millimeter bij de hiel en 22 millimeter onder de voorvoet.

  En wat te denken van het bovenwerk? Een Sauc-Fit pasvormsysteem dat de middenvoet vastzet op het platform en beschermend werkt voor de hiel. Het hielvoeringsmateriaal is van HydraMAX, dit combineert vochtregulering met een zachte en comfortabele ervaring.

  De contouren van de gegoten inlegzool omgeven de hiel, ondersteunen de voetholte en verminderen druk in de voorvoeten. Dit noemt de Saucony de ComfortLite Sockliner.

  Deze sockliner is bewerkt met EVA-materiaal (Ethyleen Vinyl Acetaat) voor een buitengewone responsieve beleving. Dit synthetische rubber is het belangrijkste dempende materiaal van de schoen. Een zeer zachte afwikkeling van de voet is gegarandeerd met een extra laag (drie millimeter) schuim op het strobel board. De tussenzool kent powerfoam-materiaal met geïntegreerde GRID-technologie. Een systeem voor het centreren van de voet, het opvangen van de schokken en een goede verdeling van de druk.

  De SRC-impactzone (Super Rebound Compound) levert duurzame schokabsorptie in de hielschokdemping. Het vermindert de druk en stimuleert een soepele overgang naar de middenvoet. Tot slot heeft de onderkant een luxe koolstof-rubberen slijtzool, voor exceptionele tractie.

  Op de zijkant van de schoen staan EVERUN, TRIUMPH en ISOFIT afgebeeld. Deze teksten worden voor de herenmodellen omringd door zeven verkrijgbare combinaties in kleur. Grijs-groen, zwart-geel, grijs-zwart, rood-zwart, zwart-grijs, donkerblauw en zwart-blauw. De onderkant van de zool is gekleurd en past treffend bij de kleuren van de modellen. Het Saucony-logo is aan de voorkant van de schoen verwerkt, zowel aan de binnen- als de buitenkant.

  Vijf kleurencombinaties zijn voor dames op de markt: paars-grijs, roze, zwart-grijs, groen-grijs en grijs-blauw. Deze unieke modellen bieden de uitstraling die jij zoekt.