Hardloopschoenen

  Saucony Ride 10

  21 feb, 2018

  Saucony Ride 10

  Saucony Ride 10

  Het gewicht is slechts 269 gram, de zooldikte bij de voorvoet is 27 millimeter en bij de hiel 27 millimeter. Dit is een lichtgewicht onder de hardloopschoenen. Als tiende versie van de Saucony Ride beschikt dit model over heel veel innovatie. Een nieuwe vormgegeven upper en een Tri-Flex buitenzool bijvoorbeeld. Meer energie vloeit hiermee terug naar jouw voet, na iedere afzet.

  De upper geeft de loper meer snelheid, meer souplesse en meer voorwaartse kracht na de afzet. Jij zet de pas in, de knie gaat omhoog, dan als een magneet naar het asfalt, klaar voor de ontmoeting met de ondergrond, een landing op de grond, het afrollen van jouw getrainde voet, een afzet van de voorvoet en het vrijkomen van nieuwe energie. Deze sensatie stroomt door de benen van de lopers op deze schoen. Keer op keer.

  Hoogstaand is de zool van de schoen. De EVERUN-technologie zorgt niet alleen voor demping in de buitenzool maar ook aan de binnenkant. Een dubbel effect dus. Onweerstaanbaar voor de ervaren loper en een zekerheid voor nog meer kracht bij jouw passen. Bovenop de schoen zit luchtgaas (mesh materiaal), dit houdt de voet en zijn omgeving koel, droog en comfortabel. Jouw voeten ademen dus lekker door tijdens het lopen. Duurzaamheid gegarandeerd, in de loop en in het gebruik van de schoen.

  De Saucony Ride 10 heeft een neutrale afwikkeling. Dit houdt in dat de schoen gemaakt is om te lopen op zand, asfalt, een bospad of een schelpenweggetje. Ongedacht de ondergrond, jouw prestaties schieten de lucht in en de voeten voelen geen pijn. Vrijheid in de benen, vrijheid in de voeten en blijheid tijdens het lopen.

  Gebruikers waarderen deze schoen ook om de soepele overgang van de hiel-aanval naar de teen-off. Voel die efficiëntie in de pas, laat jouw leeuwenhart gaan op deze heerlijke schoen.

  Qua vormgeving kom je met deze schoen ook niets te kort. Een strak model, gemaakt om door de wind te snijden en de elementen te overwinnen. Op beide zijkanten van de schoen is het Saucony-teken gestikt. Met daar bovenop de tekst ‘ride’. De buitenkant van de zool presenteert de tekst ‘EVERUN’.

  Flitsend is jouw loop. Evenals de onderkant van de Saucony Ride 10. De groeven op deze onderkant zijn wit en lopen door de gekleurde zool-banen. Deze banen vormen een mooie kleurencombinatie met het bovenwerk van de schoen. Voor de heren zijn vier verschillende kleurencombinaties op de markt: rood-blauw, zwart-grijs, zwart en blauw-grijs. Boven de lip liggen de veters te wachten om door jou gestrikt te worden. De merknaam en de naam van model zijn afgedrukt op de bovenkant van de lip.

  Saucony bewijst eens te meer een expert te zijn op hardloopgebied. In de vormgeving, in de technische details en in de materialen. Ook voor dames zijn vier kleuren-modellen uitgebracht: paars-geel, rood-grijs, zwart en grijs-rood. De binnenkant van de schoen heeft een zwarte zool met daarin de naam van de producent gedrukt.

  De Saucony Ride 10 helpt jouw hardloop-dromen te bewaarheiden.