Hardloopschoenen

  Saucony Guide 10

  7 feb, 2018

  Saucony Guide 10

  Saucony Guide 10

  Zonder twijfel is dit een model die jouw hardloopprestaties gaat verbeteren. De Saucony Guide 10 is een allround-schoen, passend bij alle ondergronden en verschillende disciplines. Dynamisch, lichtgewicht en superieur in comfort: de waarden van dit model. In het verleden heeft deze schoen zich al meermaals bewezen.

  Nieuw is het bovenwerk van de schoen. Jouw wreef voelt zich direct op het gemak door de engineered mesh. Het geeft een zachte en comfortabele beleving en helpt tegelijkertijd aan het bieden van de juiste ondersteuning. Geen last meer van irritatie op de voet dus. Dit naadloze bovenwerk sluit daarnaast goed aan bij iedere voet en zorgt voor de juiste omsluiting.

  De tiende editie van dit model is vormgegeven met meer hoogstaande details. Zo geeft de Flexfilm overlay een stevigheid voor de voet. De EVERUN-rubber, direct onder de sockliner, voelt zacht aan en is reactief op jouw bewegingen. Heerlijke voorwaartse kracht dus bij de afzet om jouw concurrent even goed af te schudden. Deze technologie zit dichtbij de voet, hierdoor gaat het sneller in werking bij een looppas.

  Deze schoen is soepel én stabiel. Een combinatie die in de hand wordt gewerkt door de doorlopende tussenzool. Jouw afwikkeling wordt nog beter ondersteund, van beginpunt tot eindpunt. Extra grip ga jij ervaren met het Tri-Flex patroon op de buitenzool. Dit levert een groter contactoppervlak op en zorgt tevens voor meer flexibiliteit. Flexibiliteit die ook toeneemt door de diepere flexgroeven in de schoen. Iedere pas is raak, meer dan raak zelfs.

  Strak zijn de lijnen in het ontwerp van de Saucony Guide 10. Ongetwijfeld is jouw verschijning hiermee verbluffend. De zijkant van de schoen vertoont meerdere teksten. Zo is EVERUN gedrukt in de zool en is het Saucony-logo daarboven te zien. Daar tussenin staat de naam van een van de krachten van de schoen: Flexfilm. Achter het Saucony-embleem staat Guide10 gedrukt.

  Met behulp van de veters ben je in staat om het gewenste comfort in de schoen te brengen. Jij bepaalt hoe strak de schoen zit. Dit model is in verschillende kleurencombinaties op de markt gebracht. Geel, blauw, groen en grijs zijn de overheersende kleuren in die uitgaven. Door middel van de subtiele kleurstellingen in de schoen heeft de Saucony Guide 10 een opvallend en karakteristiek uiterlijk.

  Naadloos is de voorvoet van deze schoen, dit brengt nog meer comfort met zich mee. De SRC crashpad absorbeert de impact van de afzet. Met andere woorden: jouw afzet komt niet slechts op een deel van de voet aan. Dit wordt verdeeld en helpt in het bevorderen van de overgang bij een pas.

  Het maakt niet uit waar jij gaat lopen, het gaat erom hoe jij loopt. En dan is een ding zeker, deze schoen geeft jou de rust om te focussen op de dingen die belangrijk zijn. Ritme, ademhaling, hartslag, knie-inzet, afwikkeling, ontspanning in de armen, rust in het bovenlichaam. En een indrukwekkende luchtconsumptie. De Saucony Guide 10 stelt jou in staat om jezelf opnieuw uit te vinden.