Voetbalshirts

  Real Madrid uitshirt 2018/19

  (0)

  Geschiedenis creëer je zelf.

  29 May, 2018

  © adidas Int. - Het Real Madrid uitshirt 2018/19, met Ramos

  Eenvoud

  Bernabeu is vaak een onneembare vesting. Loopt Real het kampioenschap mis gebeurt dat meestal buitenshuis. Net zoals afgelopen seizoen. Twintig verliespunten in negentien uitwedstrijden. Dan eindig je op plek 3. Zeg maar niks, ze weten wel dat het Madrid onwaardig is. Nu, een nieuw seizoen, nieuwe kansen, een nieuw uitshirt. Want geschiedenis creëer je zelf.

  © adidas Int. - Het Real Madrid uitshirt 2018/19, met Llorente

  Waar het witte thuisshirt heilig is, zijn de ontwerpers van adidas vaak vrij te experimenteren met het uitshirt. Dit keer hielden ze zich een beetje in. Het uitshirt is donkerblauw, met drie adidas-strepen op de schouders en een dun lijntje aan het uiteinde van de mouw in een net wat andere tint. Dat iets grijzere blauw zit ook in de V-kraag. Het adidas-logo op de borst en het Real Madrid-embleem zijn wit. Climachill-technologie om het af te maken, en dan hup het vliegtuig in – het land door.

  Dit uitshirt laat zien dat eenvoud mooi kan zijn. Bij Real moeten de spelers er ook niet als clowns bij lopen. Het is een club van statuur. Een club van heren. Koninklijk. Dat straalt dit shirt wel uit. Klaar om dat resultaat van 20 verliespunten in uitwedstrijden te verbeteren.