Voetbalshirts

  Real Madrid uitshirt 2017/18

  (0)

  Prijzen pakken in het zwart.

  8 Jan, 2018

  © adidas Int. - Het Real Madrid uitshirt 2017/18, met Varane

  Ze komen eraan

  Vorig seizoen verloor Real in uitwedstrijden in de competitie slechts twee keer, ook speelden ze twee keer gelijk. De rest werd gewonnen. Nu zit Real al bijna aan die cijfers halverwege het seizoen. De Koninklijke onwaardig. Ze moeten aanpoten, en ze weten het. Zeker in de uitwedstrijden – in het zwarte shirt – hebben ze een eer hoog te houden.

  Real haalde namelijk grote successen in het zwart. In 2000 wonnen ze de Champions League in een seizoen waarin ze speelden met een uitshirt in die kleur. De legendarische volley van Zidane in CL-finale van 2002 was ook in een seizoen met zwarte uitshirts. En zelfs afgelopen seizoen nog was het derde shirt zwart. Dat moet toch vertrouwen bieden voor de tweede seizoenshelft.

  © adidas Int. - Het Real Madrid uitshirt 2017/18, met Marcelo

  De achterstand op FC Barcelona is 14 punten, wel met een wedstrijd minder. Dat is veel, maar niets is onmogelijk. De kwaliteit is nog gewoon aanwezig, de ervaring ook en in de Champions League doen ze nog steeds mee. Hoofd koel houden, dat is het devies. De Climacool-technologie is Reals vriend. Alle mogelijkheden om er opnieuw een historisch seizoen van te maken.

  Speelt Real in het zwarte uitshirt, dan schrijven ze geschiedenis. Dat zullen de spelers ook voelen. Er moet nog iets gaan gebeuren. Vlak Real niet uit voor de prijzen dit seizoen, want ze komen eraan.