adidas

  Real Madrid trainingspak 2019

  (0)

  Trots in blauw.

  7 Feb, 2019

  Real Madrid trainingspak blauw 2019
  © adidas Int. – Het blauwe adidas Real Madrid trainingspak 2019

  Nog steeds de beste

  Winnen went nooit, maar makkelijker wordt het ook niet. Begin maar eens aan een seizoen na drie keer op rij winst in de Champions League. Real Madrid is de enige club ter wereld die kan vertellen hoe moeilijk dat is. Stroef liep het begin van dit seizoen, maar hoopgevend is Madrid in blauw trainingspak aan 2019 begonnen.

  Na 22 wedstrijden staan de Madrilenen op plek 3 in de Primera Division. Dat is even wennen. Voor het kampioenschap moet een klein wonder plaatsvinden. Maar Europees gezien, is nog alles mogelijk. Waarom niet gewoon de vierde Champions League op rij?

  © adidas Int. – Het blauwe adidas Real Madrid trainingspak 2019

  Mooi zou het zeker zijn, maar de fans zijn vast realistisch: dit seizoen was het gewoon niet zo goed als afgelopen jaren. Misschien dat 2019 nieuwe kracht geeft. Het felblauwe vest van het trainingspak is in ieder geval al behoorlijk energiek. Hiermee trekken fans richting Bernabéu. Drie witte strepen op de mouwen, wit adidas-logo en Madrid-embleem op de borst. De onderkant van het jack is iets donkerder blauw dan de torso. De trainingsbroek is zwart, neigt iets naar donkergrijs.

  Draait de spelersbus de oprit van het Santiago Bernabeu op, stappen Marcelo, Sergio Ramos en Bale vlijmscherp uit. Kin omhoog, trots in blauw Real Madrid trainingspak, want hier loopt De Koninklijke. Nog steeds de beste ploeg op aarde van de afgelopen tien jaar – tot het tegendeel bewezen is.