PUMA

  Uprising pack

  (0)

  ‘Aim higher. Rise above.’

  31 Aug, 2018

  © PUMA SE - De PUMA Future 2.1 NETFIT black-orange, met Suárez

  Oranje

  ‘Aim higher. Rise above. Reach #NewLevels’, predikt Puma. Niet gek. De spelers die op hun Uprising pack lopen zijn daar zeker toe in staat. Is het niet Aguero of Giroud, dan wel Reus of Balotelli – of natuurlijk de grote, nieuwe aanwinst Luis Suárez. El Pistolero schiet tegenwoordig met scherp op de Future 2.1.

  Het credo Fast, Fit and Feel druipt van de PUMA One af. Superlicht kangoeroeleer maakt de weg vrij voor hoge snelheid, terwijl de RAPIDSPRINT Pebax-zool het rennen comfortabel houdt en de grip op de punt van de schoen feilloze balcontrole biedt. En zijn broertje mag er ook wezen.

  © PUMA SE - De PUMA One silver-orange-black, met Aguero en Balotelli

  Ben je al gewend aan de NETFIT van de Future? In de 2.1 zit hij er gewoon weer op. Innovatie waar je van goede huizen moet komen, wil je dat overtreffen. Fit als in geen andere schoen – zelfs tot diep in het gras met behulp van de RAPIDAGILITY-zool die bestaat uit ronde en brede noppen.

  De One is voornamelijk zilver, met oranje accenten, de Future vooral oranje, met zwart. Je hebt de Uprising pack ongetwijfeld al langs zien komen op de velden. Kan ook haast niet anders, want ze vallen nogal op. Is het niet door de felle kleuren, dan wel door het spel van de sterren die ze dragen.