PUMA

  Thunder Electric voor heren

  (0)

  De elektrische storm.

  14 Jun, 2018

  © PUMA SE - De PUMA Thunder Electric, voor heren

  Bliksem

  Iets onheilspellends lonkt in de verte, donder en bliksem op komst. Een innemende storm die de aandacht trekt en het zooitje opschudt. Het begin van een nieuw tijdperk in sportmode: de PUMA Thunder Electric.

  De Thunder Electric is een ode aan het 90s Cell System-silhouet en de PUMA x McQueen-collaboration. Een karikatuurtekening schiet als eerst te binnen: uit de kluiten gewassen zolen, felle kleuren, opvallen zal je. Hoe groter, hoe beter. De kunst is dat deze moderne dad shoes niet te veel worden allemaal.

  © PUMA SE - De PUMA Thunder Electric

  Want er is veel aan de hand. Leer, chrome, mesh, tinten van fel oranje en blauw; het is druk ja, dat zeker. Toch lijkt alles te kloppen. De uitstraling is krachtig, wellicht door de stevige bouw. De schoen heeft ook iets elegants, niet in de laatste plaats door het snelle design. Met bulky schoenen als deze is daarin evenwicht zoeken de uitdaging. De Thunder heeft die balans: de perfecte combi van fashion en sport, van bruut geweld en elegantie. Sneakers met de elektrische kracht van bliksem.