PUMA

  Stun pack

  (0)

  Zilver en blauw.

  30 Oct, 2018

  © PUMA SE - De PUMA ONE 1 en Future 2.1 NETFIT

  De kou

  Hoe beter een nieuwe collectie te lanceren, dan met een kersverse nieuwe speler. PUMA voegde David Silva toe aan het sterrenensemble. Hij sluit aan bij Agüero, Griezmann, Suarez en Lukaku. En zijn eerste schoenen zullen de One worden uit de nieuwe PUMA Stun pack.

  Met de winter in aantocht lijkt PUMA gezocht te hebben naar een kleurencombi die past bij de lange donkere dagen die gaan komen, maar die ook een chique uitstraling heeft. Met zilver en donkerblauw is dat prima gelukt. Nu de Uprising pack zijn werk heeft gedaan – het seizoen is inmiddels al even bezig – helpt de Stun pack PUMA-atleten de herfst door.

  © PUMA SE - De PUMA ONE 1, met Agüero en Lukaku

  Qua technologieën zijn er geen updates in de Future en One. In de kleur des te meer. Vanaf nu verwarmen Agüero en Lukaku de koude Engelse velden op hun One van donkerblauw – het kleur van de zool, de evoKNIT-sok en FUSEFIT-technologie – en turquoise – het leer op de neus. Het PUMA-logo is zilver. Griezmann en Suárez sieren de Spaanse velden in overwegend zilveren schoenen – de NETFIT-technologie en RAPIDAGILITY-zool zijn die kleur. De evoKNIT-sok, de veters en het PUMA-logo op de hiel zijn donkerblauw.

  © PUMA SE - De PUMA Future 2.1 NETFIT, met Griezmann en Suárez

  Zilver en donkerblauw zijn de kleuren die ons moeten opwarmen tijdens de koude, donkere dagen die gaan komen. Aan de voeten van al deze spelers gaat dat wel lukken. Laat de kou maar komen.