PUMA

  RS-X

  (0)

  Retro voor de toekomst.

  4 Dec, 2018

  © PUMA SE - De PUMA RS-X

  Extreem

  PUMA is bezig – en niet te zuinig ook. De ene na de andere schoen of campagne verlaat de headquarters in Herzogenaurach, Duitsland. PUMA heeft een rijke geschiedenis en probeert die te laten herleven met een vernieuwde klassieker van de RS.

  Running System (RS) was in de 80s een hoogwaardig dempingsysteem voor hardloopschoenen. Technologie waar je het warm van kreeg in die tijd, en eigenlijk nog steeds wel. Het dempingsysteem kreeg ene update, net als het design. Het is een extreme versie van de originele RS. Logische naam dus: de RS-X.

  © PUMA SE - De PUMA RS-X

  De X staat voor extreme. PUMA geeft het originele design een compleet nieuw (exrteem) jasje. En toch blijven de oude modellen herkenbaar. Deze moderne variant is extreem, overdreven en door elkaar gehusseld. De vorm is vrij lijvig, fors eigenlijk. De mix van materialen (mesh en textiel) en kleuren (geleend van klassieke PUMA-modellen) maken de schoen uniek. Door de technologie-update heeft de RS-X een verbeterde fit en feel.

  PUMA varieerde in het verleden al volop met de RS-collectie. Zo maakte ze een Hot Wheels en Transformers-model. Geen slechte manier om een old school-model in de mode te houden. Met de RS-X haalt PUMA het verleden naar het heden. RS-X is retro voor de toekomst.