PUMA

  POWER UP pack

  Hoger level.

  14 Jan, 2019

  puma power up pack suarez
  © PUMA SE - De PUMA FUTURE 19.1 uit de POWER UP pack, met Suàrez

  Arcade

  De bus voor het doel. Met elf man rond de eigen zestien hangen. Zo gaat het spel kapot. Hier moeten we van af, dacht PUMA. Het is tijd voor wat nieuws. Spelers met een upgrade, die het spel naar een nieuw level brengen: POWER UP.

  In games komt het vaak voor: het mannetje waarmee gespeeld wordt, krijgt ineens extra kracht. Een plotse vlaag van energie die tegenstanders wegblaast. Ineens gaat alles twee keer zo snel. Drie ballen in een flipperkast, een gouden gloed om je character waarmee je iedereen omver beukt. PUMA baseerde er de POWER UP pack op. En duwt de atleten ermee naar een nieuw level.

  © PUMA SE - De PUMA ONE 19.1 uit de POWER UP pack, met Agüero

  Suàrez, Reus en Griezmann lopen vanaf januari met vurige PUMA FUTURE 19.1 aan hun voeten. De schoen kreeg een update: de NETFIT-technologie zit vast aan de nieuwe 3D-stof op de neus van de schoen. Geen los gaas meer dus aan de buitenkant. Veters strikken naar jouw wil kan wel nog steeds.

  Agüero en Lukaku’s ONE kreeg geen grote vernieuwingen. Was ook niet echt nodig. Dat zachte K-leer verveelt niet. Nog steeds de beste mogelijk combinatie van PUMA’s lijfspreuk op het voetbalveld: Fit, Fast and Feel.

  © PUMA SE - De PUMA FUTURE 19.1 en ONE 19.1 uit de POWER UP pack, met Lukaku, Reus en Griezmann

  Ooit in een speelhal geweest? Dan komen de kleuren van deze voetbalschoenen bekend voor. PUMA baseerde het design op de felle, wilde kleuren van arcade games. Zo brengt het Duitse merk realiteit en gamen samen.

  Geen slechte manier om het langzame, verdedigende voetbal van nu de nek om te draaien. Met de POWER UP pack breng je het voetbal en jezelf naar een hoger level.