PUMA

  ONE Black/Red

  (0)

  Upgrades op ieder level.

  17 Jan, 2018

  © PUMA SE - De PUMA ONE Black Red 18.1, met Bellerin

  Omhoog

  Hoe zet je een stap voorwaarts? Dan maak je alles net even beter. Overal een schepje bovenop. Dat doet PUMA met de PUMA ONE. Iedere eigenschap krijgt een upgrade. Het succesvolle FIT, FAST, FEEL gaat niet overboord. De basis blijft hetzelfde. Sterker nog: ze breiden het uit. Zo begin je het nieuwe jaar goed.

  FEEL krijgt een boost door superzacht en dun kangoeroe-leer op de punt van de schoen. Iedere balaanname opnieuw subliem balgevoel bij Agüero. Vanaf de veters tot over de hele hak krijgt het kangoeroe-leer 3D-ribbels: meer grip en dus betere balcontrole, verzekert PUMA ons.

  © PUMA SE - De PUMA ONE Black Red 18.1, met Agüero

  Buiten het zicht, binnenin de schoen, zijn extra kussentjes geplaatst in de hak waardoor de evoKNIT-sok nog beter past. Bartra’s voet glijdt niet meer in de schoen. Zo trek je de FIT naar een ander niveau.

  Door de leerwissel neemt niet alleen het gewicht van de schoen af, het maakt de schoen ook gestroomlijnder. Dan is er ook nog de RAPIDSPRINT Pebax-zool. Noppen zo gepositioneerd dat Bellerin nog sneller draait, nog explosiever weg is. FAST krijgt een nieuwe betekenis.

  In klassiek zwart met rode accenten stormt de PUMA ONE 2018 in. Meer comfort, meer snelheid, meer gevoel. Een veelzijdige schoen voor iedere positie op het veld. Zo maak je stappen, zo stijg je op: upgrades op elk level.