PUMA

  ONE Atomic Blue

  (0)

  Met een vleugje van de straat.

  1 Jan, 2018

  © PUMA SE - De PUMA ONE Atomic Blue 17.1, met Bellerin

  Veelzijdigheid

  Welkom in Londen. PUMA strijkt neer in de Britse hoofdstad, neemt de streetwear bij de hand en brengt hem naar het stadion. Van Piccadilly Circus, via de ‘working class’-wijken naar het Emirates stadion. De bezorger? Hector Bellerin.

  PUMA ONE is een combinatie van de evoSPEED en evoTOUCH. Kwaliteiten van twee schoenen gecombineerd in één. Twee keer zo sterk zou je zeggen. In deze schoen vind je ultiem comfort. De evoKNIT-sok sluit strak om de enkel, superzacht leer biedt goed balgevoel. Klinkt als een paar comfortabele sloffen toch? Maar er zit meer in dan je denkt.

  Agressie. Met het gewicht van een veertje en noppen die zo geplaatst zijn dat elke afzet explosief is, is de PUMA ONE ook ideaal voor aanvallers en opkomende backs – zoals Bellerin. Veelzijdige schoen dus. Dat komt terug in de spelers die ze dragen: aanvallers en verdedigers. Hij was er al in zwart en wit, maar nu ook in kleur: lichtblauw met een fluoriserend gele zool. De ‘Atomic Blue’. Koop deze schoenen en je maakt een statement.

  Opvallende streetwear-stijl komt naar het veld. Opvallen is een zekerheid. Of je nou voorin, achterin of op het middenveld loopt, mensen gaan je zien. Hiermee schud je iedereen wakker. FIT, FAST en FEEL over het hele veld. En dat met een vleugje van de straat.