PUMA

  Illuminate the Game pack

  In het hoofd van een genie.

  6 Jun, 2018

  © PUMA SE - De PUMA FUTURE 2.1 NETFIT, met Reus

  Verlicht

  Een genie denkt anders. Vaak lijkt het een ingeving, iets wat plots gebeurt, zonder na te denken. Maar waar het bij gewone stervelingen stil blijft op momenten dat het moet, draait het hoofd van een genie continu op volle toeren. Klaar om ieder moment van de wedstrijd iets briljants te doen, wat voor altijd wordt herinnerd, om de wedstrijd te verlichten.

  Hoe laat je dat snufje genialiteit terugkomen in schoenen? Door de kleuren. Die van de ONE en de FUTURE stellen het stootje energie voor dat door de hersenen schiet bij een magische ingeving. Mintgroen, de verlichting, en paarsgrijs, een rauwer randje.

  © PUMA SE - De PUMA ONE 1, met Giroud

  Straks op het WK in Rusland zie je Aguero en Giroud bikkelen op de ONE. De droomcombi van FUSEFIT-technologie en de evoKNIT-sok geeft ieder aspect van hun spel een boost. Al ben je een beetje log de RAPIDSPRINT-zool maakt lichtvoetig.

  © PUMA SE - De PUMA FUTURE 2.1 NETFIT, met Griezmann

  Daaromheen dartelen Griezmann en Reus in de FUTURE, voor hen die spelen met flair en op instinct. Naar eigen voorkeur veters strikken met de NETFIT-technologie, en vertrouwen op de RAPIDAGILITY-zool voor explosiviteit. Ze zijn onvoorspelbaarder dan ooit.

  Tel de uren maar vast af. Het WK komt dichterbij. Slapeloze nachten, een kriebelend gevoel. Zeker als er verwacht wordt dat je het wel even doet. Dat jij er staat om het land op te tillen in mintgroen en paarsgrijs als het nodig is, het spel te verlichten met genialiteit als het moet.