PUMA

  Future Netfit Yellow/Red/Black

  Honingraat.

  19 Jan, 2018

  © PUMA SE - De PUMA FUTURE 18.1 NETFIT Yellow/Red/Black, met Griezmann

  Vliegen

  Het idee van PUMA is simpel: met twee schoenen richting het WK. Je speelt op de ONE of op FUTURE. En dan kun je zelf de kleur kiezen. Er is nu, na de eerste editie, een nieuwe optie voor de FUTURE: geel.

  Dit is innovatie zoals we het graag zien. Over de wreef van de PUMA FUTURE ligt een ‘netje’, een soort gaas waar de veters doorheen kunnen. Heb je graag meer stevigheid vooraan of meer stabiliteit rond de enkel en midden op de wreef? Je hebt het in eigen hand. Maak de rode veters toelopend schuin over de schoen of leg grote diagonale halen ter algehele ondersteuning. Met deze NETFIT-technologie kun je alle kanten op.

  © PUMA SE - De PUMA FUTURE 18.1 NETFIT Yellow/Red/Black, met Griezmann

  De futuristische veters stelen de spotlights, maar deze schoen heeft meer. De honingraat loopt over in de evoKNIT-sok, die een dynamischer en lagere snit heeft gekregen. Er zit meer agressie in dan voorheen, meer explosiviteit.

  De PUMA-spelers rennen op een nieuwe ondergrond. PUMA introduceert de RAPIDAGILITY-zool. Reactiever dan zijn voorgangers en gemaakt van ultralicht materiaal, Pebax om precies te zijn. De noppen zijn zo geplaatst dat Griezmann, Lallana en Reus binnen de kortste keren op topsnelheid zitten. Starten en stoppen in een oogwenk.

  In deze schoen is alles aanwezig om te vliegen. Stap in de PUMA FUTURE, doe je gordel om, strik de veters zoals jij wil en stijg op. Hiermee kun je vliegen, de toekomst in.