PUMA

  Future Netfit Black/Yellow

  (0)

  Voor iedere voet.

  12 Jan, 2018

  © PUMA SE - De PUMA FUTURE 18.1 NETFIT Black/Yellow, met Griezmann

  Strikken naar jouw smaak

  Soms moet je twee keer kijken naar iets om het goed te zien. Hebben ze dit serieus gedaan? Waar andere merken het vaak claimen, doet PUMA het nu echt: innoveren. Innovatie die het boekje wellicht te buiten gaat, maar zo kom je wel verder. PUMA zet een stap in het onbekende: de PUMA FUTURE 18.1 NETFIT.

  Hij springt in het oog. Dat is duidelijk. Maar wat is er nou zo bijzonder aan? Los van de relatief nieuwe sokconstructie zit het unieke van de PUMA FUTURE in het fluoriserend gele ‘gaas’ over de bovenkant van de schoen. Het netje dat over de wreef is gelegd, biedt de mogelijkheid de veters op iedere mogelijke manier te strikken. Deze NETFIT-technologie is nooit vertoond. Aanpasbare veters voor de ultieme fit – voor iedere voet.

  © PUMA SE - De PUMA FUTURE 18.1 NETFIT Black Yellow, met Griezmann

  Een schoen voor de toekomst. Wie anders dan PUMA's superster Antoine Griezmann laat je er dan op spelen. Speciaal weggelegd voor de kleine Fransman. Griezmanns balgevoel, dribbels en passes zullen nog verfijnder zijn met deze aanpasbare schoenen. Pas de fit aan op de wedstrijd, verplaats de veters desnoods in de rust. Strik ze naar jouw smaak en reageer op het moment.

  In het tijdperk van schoenen zonder veters en voetbalschoenen als sokken doet PUMA er dus nog een schepje bovenop. Gewaagd, maar het getuigt van lef. PUMA gooit de deur open voor vernieuwing.