Voetbalshirts

  Frenzy pack

  (0)

  Tot de laatste adem.

  3 May, 2018

  © PUMA SE - De PUMA FUTURE 18.1 NETFIT Deep Lagoon/White/Green, met Griezmann

  Energie

  Ontelbare minuten in de benen. De pijntjes nemen toe. Het einde van de competitie is in zicht. Maar er is nog niks beslist. Hier onderscheiden de mannen zich van de jongens. Wat extra kracht is dan welkom, een beetje extra energie voor in de allerlaatste minuten.

  Zo in de finale is het de vraag wie nog een keer alles van zichzelf kan vragen. Wie springt eruit in de meest opvallende wedstrijden van het seizoen? Helaas zagen we hem de afgelopen weken niet veel, geblesseerd, hij miste het kampioensfeest in Engeland. Zonde. Agüero werkt in stilte naar het WK. Die felle ONE’s met groenblauw evoKNIT-sokje, kangoeroeleer en golvend motief achterop blinken nu ergens op een Brits trainingsveld – helpen hun baas buiten de spotlights om naar Rusland.

  © PUMA SE - De PUMA ONE 18.1 Green/White/Deep Lagoon, met Agüero

  Dat kun je van Griezmanns donkerblauwgroene FUTURE's niet zeggen. De NETFIT-technologie wordt flink beproefd. En iedereen kijkt. De aanpasbare veters piepen en kraken in de Europa League. Maar ze zitten stevig om de fluwelen voeten van de Fransman. Hoewel hij op vooruitstrevende schoenen loopt, lijkt het of Griezmann speelt op het veldje uit zijn jeugd. Met plezier en zonder zorgen.

  In de waanzin van de seizoensfinale – of je nu vol in de schijnwerpers staat of werkt aan je herstel – trekken de ONE en FUTURE Agüero en Griezmann erdoorheen. Zo blijven ze vol energie, razen tot in de laatste seconden, tot de laatste adem.