PUMA

  Attack pack

  (0)

  Aanvallen!

  22 Nov, 2018

  © PUMA SE - De PUMA Attack pack, met Reus, Le Sommer, Balotelli, Hegerberg, Agüero, Griezmann, Lukaku, Maroszàn en Suàrez

  Op instinct

  Pik blind drie namen uit de bak van PUMA-spelers en de kans dat je een levensgevaarlijke aanval krijgt, is zowat een zekerheid. Stuk voor stuk spelen ze bij de grootste clubs. Als de een niet scoort, legt de ander er wekelijks wel een paar in. Hattricks zijn aan de orde van de dag. Dat krijg je, als alles om aanvallen draait.

  © PUMA SE - De PUMA Attack pack, met Suárez en Agüero

  PUMA vond het wel tijd dat die aanvallers iets terug kregen. Een speciale pack voor de afmakers, de killers in de zestien. Voor hen die toeslaan als hun gevoel het zegt. Aanvallen op instinct. Reus, Lukaku, Suárez en Agüero sieren de velden in een kleur die, ja, je niet zo makkelijk ontdekt.

  © PUMA SE - De PUMA Attack pack, met Reus en Lukaku

  De Future 2.1 en de ONE 1 kregen namelijk een camouflage-print aangemeten om defensies te verwarren, te ontregelen. Even goed kijken dus in het groene gras. Beide schoenen combineren de kleuren groen, zwart en wit. Qua technologie verandert er niets aan de schoenen. De Netfit zit nog netjes op zijn plek bij de Future, net als de evoKNIT-sok van de ONE.

  Let wel goed op, voor je het weet, zijn de schoenen alweer verdwenen. De spelers dragen ze slechts een enkele keer. Het is een limited edition, beperkt verkrijgbaar dus. Dan zit er maar een ding op: aanvallend denken – en recht op die PUMA Attack pack af.