PUMA

  Amp XT

  "Work your workout"

  25 Jul, 2018

  Amp XT
  © PUMA SE - De PUMA Amp XT, met Selena Gomez

  Selena

  Stilzitten kan nu niet. De zomer is hier – en gaat voorlopig niet meer weg. Wat je ook doet, wie je ook bent, een gezond lijf is belangrijk. In actie komen dus. PUMA maakt de weg naar fitheid voor je vrij met een uitbreiding van de Do You-collectie: de Amp XT. En, uh, je krijgt een extra zetje van een superster aan de Amerikaanse westkust.

  © PUMA SE - De PUMA Amp XT, met Selena Gomez

  Een vrouwelijk popster die zich niet laat leiden door wat anderen zeggen, gewoon haar eigen gang gaat. Niemand minder dan Selena Gomez loopt op deze trainingsschoenen naar de gym. PUMA herkent de kracht, sierlijkheid en het zelfvertrouwen van de popster en die vind je terug in de schoen.

  PUMA dompelde de nieuwste trainer eerst onder in een techbad. Schuim in de zool voor energieteruggave tijdens het sporten. Het randje rond de enkel stikte de Duitsers speciaal voor flexibiliteit en comfort. Een stevige hak en middenzool geven extra steun bij de hiel en onder je voet. Precies wat je nodig hebt in de fitness. "Work your workout", zeggen ze bij PUMA.

  © PUMA SE - De PUMA Amp XT

  Zit in deze schoen zoveel technologie? Zou je niet zeggen op het eerste gezicht. Goed verborgen onder het modieuze design. Fashion in de gym. Wie wil dat nou niet. Maak je geen zorgen over je look van, naar en in de sportschool. Dat zit wel goed. Dus aan de slag nu.