PUMA

  Alter Reality pack

  (0)

  Talenten van vandaag, sterren van morgen.

  21 Mar, 2019

  puma alter reality pack future one
  © PUMA SE - De PUMA FUTURE 19.1 NETFIT en PUMA ONE 19.1 uit de PUMA Alter Reality pack.

  Tienertalent

  PUMA is lekker bezig. Ze strikken de ene na de andere superster en denken nu, niet onbelangrijk, ook vooruit. Stilletjes schuiven ze een nieuwe generatie topspelers naar voren – en maakte speciaal voor hen: de PUMA Alter Reality pack.

  © PUMA SE - De PUMA ONE 19.1 en PUMA FUTURE 19.1 NETFIT uit de PUMA Alter Reality pack.

  Aan de voeten van drie tieners lanceert PUMA een nieuwe editie van de FUTURE en de ONE. Zilvergrijs en felgroen zijn de kleuren, de technieken blijven hetzelfde. Hier draait alles om de boodschap: alter reality, vrij vertaald ‘wijzig de werkelijkheid’. Een kans voor drie toptalenten om zich te laten zien, de wereld te vertellen dat de nieuwe generatie klaar staat. En die generatie komt uit Eindhoven, Cardiff en Rio de Janeiro.

  De kans is groot dat je wel van Cody Gakpo hebt gehoord. Als 17-jarige speelde hij al in Jong PSV, vorig seizoen maakte hij zijn debuut in PSV 1 en dit jaar zagen we hem al acht keer in het rood-wit. Een jongen uit de eigen jeugd – en uit de buurt. Geboren in Eindhoven. Wil je de aanvaller nog iets beter leren kennen? Kijk dan even naar dit.

  Een ander PUMA-talent voetbalde al op vrij veel plekken. Houd je vast. Deze pijlsnelle vleugelaanvaller werd geboren in Liverpool, heeft een Congolese vader, groeide op in Cardiff, speelde in de jeugdopleiding van Manchester City, komt uit voor het nationale elftal van Wales en breekt nu op PUMA FUTURE door bij Schalke04 in Duitsland. En hij is pas 18 jaar. Maak kennis met de lach van Rabbi Matondo.

  In Rio de Janeiro speelt een Braziliaanse middenvelder, net 17 jaar, in de kleuren van Flamengo. Reinier Jesus Carvalho. Europese topclubs zitten achter hem aan, in de bestuurskamers wordt overlegd hoeveel miljoenen het hardwerkende talent waard is. Hoog tijd dat je Reinier Jesus leert kennen.

  Alle drie nog geen twintig en nu al bezig met het echte werk. Het is afwachten of ze de grote beloften waarmaken in de PUMA Alter Reality voetbalschoenen. Wel is zeker dat PUMA scherp is en goed let op de talenten van vandaag – de sterren van morgen.