Trainingspakken

  PSG trainingspak 2019

  (0)

  Ici c’est Paris – en iedereen mag dit roze zien.

  10 Jan, 2019

  psg trainingspak roze 2019
  © Nike, Inc. - Het roze Nike PSG trainingspak 2019

  Rose

  50 voor, 10 tegen. Na 17 wedstrijden. Het moet raar lopen, wil Paris Saint-Germain niet de zesde titel in zeven seizoenen pakken. Nike koos een opvallende kleur uit voor het trainingspak waarin de sterren zich tijdens die jacht van stadion naar stadion verplaatsen: roze.

  Zou dat niet té worden, die kleur? Nee joh, schatten de ontwerpers van Nike in. Roze kan gewoon. De excentrieke spelers van PSG kunnen best wat hebben. Het is even iets anders, maar zeker niet minder fraai.

  © Nike, Inc. - Het roze Nike PSG trainingspak 2019

  Het jack is knalroze. Hyper pink, noemt Nike het. Andere details zijn zwart. Over de zijkant van de bovenarmen en bovenbenen zit een strook met daarin een aantal swooshes. Links op de borst pronkt het PSG-embleem. Dri-FIT-technologie bewaakt je temperatuur. Zweet en hitte verlaat in een mum van tijd de kleding.

  De ritsjes bij de enkels onderaan de broek maken het pak aantrekken eenvoudig. In de ritszakken van het polyester-vestje kun je waardevolle spullen veilig opbergen. De leukste gadget? De audioband, een lusje waarmee de snoer van je koptelefoon op zijn plek blijft.

  Geen slechte manier je liefde voor Parijs te uiten. Een gewaagd kleurtje, maar voor minder doen ze het niet bij PSG. Een excentrieke club vraagt om een uitgesproken trainingspak. Ici c’est Paris – en iedereen mag het zien.