Nike

  PSG Tech Fleece 2019

  (0)

  Donker in de schijnwerpers.

  29 Jan, 2019

  psg tech fleece zwart 2019
  © Nike, Inc. – De zwarte Nike PSG Tech Fleece 2019

  Nieuwe mode

  Een trainingspak is allang niet meer iets wat alleen thuis gedragen wordt. Je mag er mee gezien worden. De straat op! In Parijs, waar ze wel iets weten van mode, sluiten ze de pakken stevig in hun armen. Zeker de nieuwste zwarte Tech Fleece van PSG.

  Terwijl Parijs bedekt ligt onder een laagje sneeuw, blijft dit zwarte Nike Tech Fleece trainingspak van Paris Saint-Germain stevig overeind. De grote kracht van het fleece-materiaal is de isolatie. Misschien zeg je het niet, maar het vest en broek bestaan uit drie laagjes. Enkele graden onder nul zijn geen probleem. Je kunt zo naar buiten. Warm, comfortabel en gemaakt voor de schijnwerpers.

  © Nike, Inc. – De zwarte Nike PSG Tech Fleece 2019

  Zakken in het vest en de trainingsbroek ritsen dicht. De ritssluiting over de lengte van het jack gaat van twee kanten open. Verder is het pak helemaal zwart, op enkele details na. De Swoosh is roze en in het PSG-logo op de borst de Eiffeltoren. Felroze eigenlijk. Nike noemt het Hyper Pink. Dat kleurtje glimt wel in de spotlights. Ongeacht de maat, want voor kids maakte Nike ook een Tech Fleece-pak.

  © Nike, Inc. – De zwarte Nike PSG Tech Fleece 2019 voor kids

  Misschien ligt het aan de stad Parijs, misschien aan de club zelf, maar met een PSG-logo krijgt ineens elk kledingstuk een modieus tintje. Echt verbazingwekkend is dat niet als je weet dat bij Paris Saint-Germain vrij kort na oprichting een Parijse mode-ontwerper het roer overnam. Mode zit in het dna van de club – en Nike doet er alles aan dat in leven te houden, en bepaalt de nieuwe mode in de Franse hoofdstad.

  Moet gezegd: met Neymar en Mbappé wil dat wel. Waar zij lopen – in zwarte PSG Tech Fleece –, flitsen de camera’s. Donker in de schijnwerpers. In een mum van tijd gaan de foto’s de hele wereld over, kan iedereen er net zo bij lopen als de PSG-spelers. Dan is een geruststellend idee: in welke stad je ook bent, Parijse mode doet het altijd goed.