Voetbalshirts

  Olympique Lyon uitshirt 2018/19

  (0)

  Dit is Lyon.

  25 May, 2018

  © adidas Int. - Het Olympique Lyon uitshirt 2018/19, met Fekir, Traoré, Aouar, Tete en Ndombele

  Rauw

  De uitvalsbasis ligt rechts halverwege de Franse kaart. Ieder stadion is eenvoudig te bereiken. Komend seizoen vertrekt er elke twee weken vanuit Lyon een stoet mensen. Op reis door Frankrijk, in nachtelijk blauw.

  Thuis ligt de grote winst die Lyon kan pakken op afgelopen seizoen, te veel verliespunten daar. Uit waren het er ook veel (20), maar iedere verbetering daar is een leuk extraatje. Uitwedstrijden in de Lique 1 zijn nou eenmaal lastig. Gelukkig hoeft Olympique zich niet druk te maken over hoe ze erbij lopen.

  © adidas Int. - Het Olympique Lyon uitshirt 2018/19, met Traoré

  Het uitshirt is donkerblauw met felrode (bijna oranje) details. Een dun lijntje in de kraag, het adidas-logo rechts op de borst en de drie adidas-strepen in de zij zijn allemaal die kleur. Voorop de kraag zit een knoopje. Laat je niet misleiden door deze sjiekheid. Dit shirt is rauw. Kijk maar naar de subtiele diamantengraphics voorop. Die zijn een ode aan het dak van het Groupama Stadium. Een leuke herinnering aan thuis als Fekir, Tete en Traoré het land doorkruizen.

  Bekijk de spelers nog eens goed. Zij geven niet om reputaties, zijn voor niemand bang. Ze zagen al veel langskomen, laten zich niet snel meer gek maken in uitwedstrijden. Zij maken geen geintjes. Dit is Lyon.