Voetbalschoenen

  Nike Tiempo Rising Fast

  De volgende legende.

  11 okt, 2017

  Nike Tiempo Rising Fast
  De zwart-grijze Nike Tiempo Legend VII Rising Fast

  Klaar voor de strijd

  Concentratie maakt zich meester over het Wembley stadion. Meer dan twee tackles per wedstrijd. 85% succesvolle passes. De gefronste blik. De gekte. Nike ziet een winnaar. Het design is sexy en hij is crazy. De kleine Hot Punch Swoosh kust de zwarte tong. Bayern München, Chelsea en Barcelona liepen door de wandelgangen. Tottenham was de logische volgende stap. Davinson Sanchez opent de Nike Tiempo Rising Fast Pack en is klaar voor de strijd.

  Nike Tiempo Legend VII Rising Fast

  Het is swingen op het veld. Twee vuisten boksen tegen elkaar aan. Alle camera’s zijn op hem gericht, die veelzijdige verdediger die altijd een beetje gek doet na een goal. Ons laat lachen en juichen tegelijk. Hij danst, swingt, maakt een gebaar van “kom maar op” en slaat alles van zich af. Vurig is zijn reactie, hij zweept het stadion op. Davinson Sanchez heeft gescoord en iedereen moet het weten. Het team is aangevuurd en de vlam slaat in de pan. Een opgezweept publiek voelt de speler en houdt van deze club. De warmte, de strijdlust. Supporters kijken elkaar aan, gebalde vuisten en glimlachjes gaan van fan tot fan. Langzaamaan gaan zij weer zitten, comfortabel op de stoelen, paraat voor de volgende legende. Sanchez test de nieuwe voetbalschoen en zet zijn TIEMPO-hak in het gras: de stabiliteitspods in de kraag zitten strak om de enkel en bevestigen de demping. Tijd voor de tenen. De achterkant van Armory en Navy Blue vervagen naar het zwart, de voorkant van de schoen. Omhoog en omlaag. De tenen zitten goed. De Swoosh, Hot Punch-omlijnd, roept om Sanchez’ kwaliteiten. Z’n lange benen onderscheppen, maken passen en sliden op het veld. Flyknit voor de stretch en Sanchez voor de kunde. Daar ligt zijn capaciteit: bij de concentratie, de kracht en de vechtlust. 187 cm is de lengte van zijn machtige postuur en 208 gram aan topkwaliteit omhulsen iedere voet. Het kangoeroeleer is ultrazacht en liefdevol zet Fitmesh de puntjes op de i, die pasvorm is belangrijk. Venijnig stapt Sanchez in de duels, sprint hij vooruit en weer terug als de urgentie daarom vraagt. Uitglijden gebeurd niet, met NikeGrip onder de voeten. Hot Punch chevronvormige noppen voor de tenen en ronde noppen voor de voorvoet. Achterop twee transparante chevrons en twee rechthoekige noppen. Grip is de sleutel. Niet alleen in de binnenzool. In alles tekent het de daadkracht. Sanchez weet dat er gewerkt moet worden, deze Colombiaan is verre van lui. Gekweekt bij Atletico Nacional, een tijdje bij Ajax en nu aan het schitteren bij de Spurs. Kopbals, omhaals, lange passen of afstandschoten. Hij staat responsief op de benen, ondersteund door de hyperstabiele zool met Pebax®-overlay. Nike Tiempo blijft Nike Tiempo. Veelzijdig zijn is een must. Bij verdedigen blijft het niet. Plotseling weer die lange passen naar voren, in die krachtige Nike Tiempo Legend VII Rising Fast schoenen. Opkomen en ballen wegpikken, Davinson Sanchez houdt ervan. Hij kijkt, stapt in en is weg. Een stoere verdediger met lef in het hart en durf in het spel. Jong en gretig. Hij is op weg naar meer.

  Wacht maar

  Zijn constante versnellingen, de lange sprinten, vooruit en achteruit. De tackles, het opstaan en doorgaan. Niet zeuren. Direct weer vooruit. Het tekent de lange adem van Davinson Sanchez. Legendes worden niet geboren als legende. Zij worden geboren als talent. Sommige missen de boot, zij gaan naast hun schoenen lopen. Andere zeggen wacht maar, mijn tijd komt nog wel. De Nike Tiempo Rising Fast Pack is de formule voor de toekomst. Elke dag een stap dichterbij.