Voetbalschoenen

  Nike Tiempo Pitch Dark

  Nieuw zwart goud.

  19 aug, 2017

  Nike Tiempo Pitch Dark
  De zwarte Nike Tiempo Legend VII Pitch Dark

  Zacht leer met een gouden tint

  Het daglicht breekt door de wolken en jij voelt het natuurlijk overwicht. Het zachte leer gaat door de handen. Je wijsvinger over de Swoosh, zo langs de gouden rand. De Nike Tiempo Pitch Dark Pack is uitgebracht. Hoge standaarden. Hoge klasse. Wie laat jij achter in de schaduw van de Tiempo?

  Nike Tiempo Legend VII Pitch Dark

  Vandaag is een machtige dag. Het moment van de beslissing. Vele zijn er gekomen, zij willen het met eigen ogen zien. Wie precies, dat weet jij niet. Gewild dat ben jij zeker. De klassiek-zwarte schoen gaat aan en 208 gram omsluit de voet tot in perfectie. Koninklijk. Je betreedt de grasmat met het charisma van een veldheer en aanvallen als motto. Gouden letters achterop – TIEMPO – en een gouden lijn om de heilige witte Swoosh. Het tekent de winnaarsmentaliteit. Zege zul jij vieren met jouw tien mannen op het veld. Het moment breekt aan. Tijd om op te warmen. Tijd voor sprintwerk. Je test de chevrons op de punt van de schoen en beleeft het effect. De voorvoet steekt in het gras en de benen vliegen over het veld. Weg ben je. Je draait je om en de gouden noppen controleren de rotatie. NikeGrip waarborgt jouw fit, niet voor niets genoteerd aan de binnenkant zool. Het is een pact tussen jou en Nike Tiempo. Net voor je de Hyperstabiele zool opnieuw lanceert zie je hem staan. Daar, langs de hekken. Jouw mentor. Hij kijkt toe en glimlacht. De Tiempo Legend VII en jij maken impact en de wedstrijd is nog niet eens begonnen. Het is de uitstraling die elke sprint bijstaat in haar schoonheid. De pionnetjes zijn neergelegd en het is tijd voor positiespel. Eén keer raken en jezelf vrij spelen, constant met een directe tegenstander in je schaduw. De druk is hoog maar jij weet wat er nodig is voor het hoogst haalbare. Jouw passen worden gemeten in karaat en de bevindingen zijn zuiver. Bij iedere aanname ontvangt het kangoeroeleer de bal. Nike Flywire de assistent. Royaal de ervaring. Fitmesh koestert de relatie van teen tot middenvoet en Flyknit van hiel tot tong – voor het eerst geïntroduceerd op de Tiempo. Op alles is gelet. Van doorgestikt foam in het leer; tot de responsieve demping van de zool; en ACC als schild tegen weer en wind. Het zijn de details waarmee Nike haar stempel drukt. Technieken voor de kenner, accenten voor de liefhebber en goud voor de winnaar. Jij adoreert het merk en nog meer het model. De Tiempo Legend VII is herboren: de Pitch Dark editie laat jouw hart van goud sneller kloppen.

  De zwarte Nike Tiempo Legacy III Pitch Dark
  De zwarte Nike Tiempo Legacy III Pitch Dark

  Nike Tiempo Legacy III Pitch Dark

  Brons? Zilver? Nee. Jij gaat niet akkoord met een plek of kleur onder de nummer 1. Goud. Het symbool Au en atoomnummer 79 vormen jouw drijfveer. Je kijkt naar de schoen. Nieuw zwart goud. De Tiempo Legacy III Pitch Dark geeft aanzien aan de kleedkamer. Je hoort de regen kletteren op het dak en ziet de druppels langs de ramen glijden. Jij denkt aan het wapen in jouw bezit. Kanga-Lite en Hypershield geven neerslag geen kans. De afvoering is solide en vocht droogt razendsnel. Voldaan en vol vertrouwen pak je de schoen op. Grijnzend naar de Swoosh mét de gouden lijn. Je stapt erin. Het kangoeroeleer omsluit de voet en de brio kabels verstevigen de fit. Jij zit goed, je bent gereed voor wat er komen gaat. De zwarte noppen tikken op het beton. Op naar het gras, daar waar ze thuishoren. Een erehaag aan trouwe fans staan te wachten op jouw aanvang. Eindelijk het groen, de ballennet wordt uitgestrooid. Jij pikt er eentje op. Balletje hooghouden, waarom niet? Even dat gevoel van het doorgestikte foam. Consistent en vertrouwd. De interne voering van nylon en het hielstuk achterop waarborgen de structuur. Het zijn de puntjes op de i. Links, rechts, links, rechts. Het hooghouden gaat lekker. Een trucje tussendoor. Die je van kinds af aan geleerd hebt. Op de straten met de boys, daar waar het allemaal begon. Gaandeweg leert men en nu sta je hier, op het veld. Alle ogen zijn op jouw gericht. Slechts één vraag die rest. Welke legacy laat jij achter?

  De zwarte Nike Tiempo Ligera IV Pitch Dark
  De zwarte Nike Tiempo Ligera IV Pitch Dark

  Nike Tiempo Ligera IV Pitch Dark

  Excelleren tijdens domineren. De Nike Tiempo Ligera IV gaat aan. De veters hoeven niet gestrikt te worden, samen met de webvormige kabels omsluiten zij de voet automatisch. Op naar het trainingsveld. Vol bravoure, met de borst vooruit. Er gaat niets boven nieuwe voetbalschoenen uitproberen. Pitch Dark. De pasvorm is naar wens, je voelt de comfort van elastische inzetstukken die de tong op z’n plek houden. Ballen kaatsen, binnen- en buitenkant. Het gaat rap en efficient. De witte zool, de zwarte upper en de gouden tinten verenigen zich met het groen. Tik-tak, tik-tak. Het zijn niet de zwarte noppen die je hoort, want die hoor je niet. Het is de bal. Die gaat van links naar rechts en achter naar voren. Je laat de bal het werk doen en het witte Nike logo floreert. Jouw team is volledig in z’n element. Je bent bezig met de bal, het is geruis maar je hoort de kenners langs de lijn. “Die jongen die belooft wat.” “Hij kan het wel.” “Ik weet het niet.” “We gaan het zien.” De bal stuitert op het kalfsleer, precies zoals jij dat wil. Jij bepaalt de response met de Ligera als jouw rechterhand. De kenners kijken op. Zij zien het gebeuren. De stuit, de hoge boog, zo over de speler, zo op de voet. De actie is even geniaal als de aanname. De inlegzool verzorgt de demping en de interne voering behoudt de structuur. Deze schoen kenmerkt jouw manier van spelen. Het betitelt jouw souplesse.

  Jij gaat voor 24 karaat

  Jouw eisen van vandaag vormen de motivatie van morgen. De Pitch Dark collectie van Nike Tiempo is jouw op het lijf geschreven. Het soepelste leer gelegerd met het zuiverste goud. Jouw ambitie steek je niet onder stoelen of banken. De missie van de heersende touch.