Voetbalschoenen

  Nike Tiempo Lock In Let Loose

  Op natuurlijke krachten.

  30 jul, 2017

  Nike Tiempo Lock In Let Loose
  De zwart oranje Nike Tiempo Legend VII Lock In Let Loose

  Een nieuw seizoen

  De zonsondergang van gisteren gaat over in de zonsopgang van morgen. Een nieuw seizoen belicht de velden. Nike presenteert de Lock In Let Loose Pack. Gemaakt om de voet nauwkeurig te omsluiten en de bal met precisie los te laten. Open de kluis van de laser-oranje Tiempo en straal als nooit tevoren.

  Nike Tiempo Legend VII Lock In Let Loose

  Gedachten stromen door het brein. Bij iedere aanname, bij iedere pass, bij iedere balbehandeling – denk jij maar aan één ding. Perfectie. Jouw motivatie vult het veld met een inspirerende passie. De limoengroene FG-noppen, op de punt van de schoen, steken in het veld. Afwikkelen vóór de sprong. Je hoort het de fysio nog zeggen en lanceert voor een kopduel. Het publiek kijkt toe en beleeft het eerste spektakelstuk van de dag. Zij zien de oranje-zwarte upper boven het gras opspringen. In een split-second praat jij op jezelf in. Die bal die moet vooruit. En die gaat vooruit. Het duel is gewonnen maar de wedstrijd nog niet. Opnieuw een hoge bal. Je flitst ertussen: een felle zonnestraal op donkere achtergrond. De leider in jou staat op. Veters en Flywire-kabels creëren een uitmuntende omsluiting. Nog even en jij bent aan de bal. “Lock in.” Aanname perfect. Het kangoeroeleer streelt de bal die jij van kinds af aan zo lief hebt. Nike Fitmesh reageert. Binnenkant voet, bal dood, draaien en openen. De chevrons en blades van Tiempo Legend VII zijn gemaakt voor dit soort acties en met de NIKEGRIP technologie is slippen geen optie. Je kijkt om je heen en activeert tegelijkertijd de superlichte en hyperstabiele zool. Jouw voeten ervaren de Flyknit technologie, voor het eerst toegepast op de Tiempo Legend. 22% lichter het resultaat en legendarisch het gevoel. Je zoekt en zoekt. Daar in de verte, daar liggen de vrije meters. Hypershield verzorgt de oranje hak, en stabiel sta jij op het drassige veld. “Let loose.” Jouw opening oogt simpel maar is magistraal. Je verlegt het spel. Het doorgestikte foam koestert de demping van de schoen. 208 gram aan kunde bedekt de voet. De regen is niet jouw tegenstander want ACC vormt het schild. Je speelt vrij in een groene zee aan ruimte. De tegenstander leert jou kennen. Jij en Tiempo zijn gespot. HYPERSTABILITY en de Swoosh gegraveerd onderaan de zool. TIEMPO op de hak. Aan de zijkant en de binnenkant schittert diezelfde Swoosh, gracieus, zoals we dat van Nike Tiempo gewend zijn. Flyknit en ACC iets boven het logo aan de binnenkant schoen. De Swoosh in het wit en oranje-zwart als basis. Zes limoengroene veterlusjes op een zwarte achtergrond, daar om de laser-oranje tong. Het contrast is sierlijk. Deze Nike Tiempo Legend VII is meer dan een voetbalschoen. De 18e minuut gaat in, de wedstrijd is nog maar net begonnen. Het publiek heb jij al verbaasd. Voor sommigen is dit genoeg, voor anderen bij lange na niet. Een speler kan verbazen. Een ster kan verbijsteren. Een held kan verbluffen. Jij wil het spel veranderen, wetende dat een legende kan betoveren. De bal ligt bij jou. Speler, ster, held of legende. Jouw mind bepaalt de ambitie en jouw hart dat vormt de drijfveer.

  De zwart oranje Nike Tiempo Legacy III Lock In Let Loose
  De zwart oranje Nike Tiempo Legacy III Lock In Let Loose

  Nike Tiempo Legacy III Lock In Let Loose

  Langzaam gaan je ogen weer open. Het is 8 uur s’ ochtends en jij kijkt uit naar de training van vanavond. De nieuwe pack glinstert in je kamer en één ding weet jij zeker: oranje-zwart staat jou goed. Lock in, Let loose. Jij weet waartoe de nieuwe Legacy in staat is. De daadkracht en het sierlijke. Vanavond pas ga jij ze uitproberen maar die voorstelling is allang gemaakt. In deze schoen ga jij vlammen, want de schoen is net als jij: strijdbaar en kunstzinnig. Laat het maar regenen vanavond. Stormen en hagelen. De Tiempo Legacy III is voorbereid en jij bent klaargestoomd voor onweer. Op de punt van de schoen: de topvorm van kangoeroeleer. Op de hak: de afstotende kracht van Kanga-Lite met Hypershield. Premium kalfsleer maakt het af. De specificaties kun je dromen, en dat is nou net wat jij gedaan hebt. Die dominerende touch. Die stabiliteit van het foam. Die demping van de zool. De droom van gisternacht laat jou verlangen naar de realiteit van zometeen. Jouw voeten zijn heet en willen vlammen op het veld. Vooruit, een flash-forward. Even snel als de schoen vliegen we naar het trainingsveld. De training is begonnen. Die eerste afzet met de chevron-noppen. Zoef. En weg ben je. Twee directe tegenstanders vormen zich een muur. Je kijkt ze aan, allebei, je voelt de perfecte omsluiting van de brio kabels. Het geeft vertrouwen. Jij bouwt op deze schoen. Het elastisch vermogen is top-notch en de witte Swoosh die heb jij lief. Je sleept de bal terug, draait, en zijwaarts kruis je erlangs, het oogt zo eenvoudig maar men moest eens weten. Hij wil duelleren maar jij bent hem voor. Die schouderduw was te verwachten. Lange pass, wat zeg ik, een hele lange pass. De trainer kijkt op. Vol trots. Je had gelijk, oranje-zwart staat jou goed. Blauwe noppen, TIEMPO achterop en limoengroene accenten bij de veters prikkelen de zintuigen. Het plaatje is compleet. De technieken en kleuren tekenen de Tiempo Legacy Lock In Let Loose editie, gemaakt voor jouw voetenwerk. Jouw team is er gerust op. Dit weekend gaat het helemaal los.

  De zwart oranje Nike Tiempo Ligera IV Lock In Let Loose
  De zwart oranje Nike Tiempo Ligera IV Lock In Let Loose

  Nike Tiempo Ligera IV Lock In Let Loose

  Wachten is niet jouw sterkste kant. Jij kent de Ligera en de slogan “Lock in, Let loose” is jou op het lijf geschreven. Ongeduldig wil jij starten want deze pack wil je ontvouwen. Gisteren gepoetst, het kalfsleer is ingevet. De benen zijn warm en de wedstrijd staat op het punt van beginnen. Nog even een knipoog van de keeper. Hij weet wat jij allemaal kan. De aftrap wordt genomen en al snel is de bal bij jou. Grip. Dat is het vervolg. Je observeert het spel en voelt de motor alsmaar heter worden. Je balbehandeling is rap en die eerste pass raast over het veld. Met precisie naar de rechterflank. De kop is eraf. Het publiek roezemoest, je naam gaat van man tot man en vader tot zoon: “dat is me toch een topper.” Zij kennen jou en leven voor de club. Jouw hart laadt zich op als zonnepanelen op het dak. Je vuurt het team aan en wil zo het overwicht creëren. Een hoge bal sjeest voorbij en jij stijgt er net even bovenuit. Zo op de borst. Je teamgenoten houden hun adem in. De zool dempt de landing en de tong blijft op zijn plek. Je teamgenoten ademen uit. Je neemt de bal op de voet en herovert de wedstrijd. De webvormige kabels, door het oranje-zwarte frame, zitten strak en comfortabel. Precies goed. Show stroomt door de vezels van deze voetbalschoen en een show zullen ze krijgen. Vijf keer het Nike logo, TIEMPO op de hiel, lichtgroene noppen en een buitengewoon contrast van het oranje/zwart. Een statement is gemaakt. Vandaag laat jij je voeten spreken.

  Rise and shine

  Als een zon wil jij schijnen en de Tiempo met jou. Lock in: bal vast, en Let loose: ontketen die energie. Natuurlijke krachten rijzen op. Het verleden is jouw levensles en de perfecte aanname, dat is jouw ambitie.