Nike

  Play Fire, Play Ice pack

  (0)

  Vuur en ijs.

  12 Dec, 2017

  © Nike, Inc. - De Play Ice collectie, met Ronaldo

  CR7 on ICE

  Een resolute blik, gevoed door ambitieus verlangen. Je meet hoe snel je bent. Je oefent en oefent. Je houd het hoofd koel en hebt één doel voor ogen: extreme snelheid. Wie gaat jou stoppen op de blauwe Nike Mercurial Superfly V? Precies. Niemand. Terug naar die resolute blik, ijskoude focus. Play Ice en wees superieur.

  © Nike, Inc. - De Play Fire collectie, met Neymar JR
  © Nike, Inc. - De Play Fire collectie, met Neymar JR

  NYR on Fire

  Stralende ogen. Onbevangen. Je dolt en hebt plezier in het voetbal. Altijd weer een nieuwe kunstje en altijd een spontane lach. Je bent razendsnel op de rode Nike Mercurial Vapor XI en creëert pure chaos. Tegenstanders weten niet waar ze het zoeken moeten. Voor jou is de chaos passie, vuur in je hart. Play Fire en geniet.

  Play Fire, Play Ice

  Het is de grootste Nike Football Pack aller tijden. Twee supersterren en twee speelstijlen staan lijnrecht tegenover elkaar. De vurige Neymar Jr vs De ijskoude Ronaldo. Play Fire vs Play Ice. Alle modellen in twee kleurencombinaties tellen samen veertien verschillende voetbalschoenen. Fire kleuren: University Red, Black en Bright Crimson. Ice kleuren: Obsidian, White, White-Gamma, Blue-Glacier, Blue-Gamma en Blue. Olie op het vuur vs IJskoude duels. Mercurial trapt af met Explosive Speed: De vurige snelheden van Coutinho, Sánchez en Neymar Jr vs De extreem-koele technieken van Ronaldo en Hazard. Hypervenom verlegt de grenzen van Deadly Finishing: De vuurkracht van Aubameyang, Lewandowski en Rashford vs De koelbloedige afrondingen van Kane. Tiempo gaat voor de beruchte Dominating Touch, altijd en overal: De hete onderscheppingen van Boateng en Piqué vs De ijzige tackles van Ramos en Varane. Magista versterkt de focus op Unstoppable Playmaking: De gloeiende aannames van Iniesta vs De koele balbehandelingen van de Bruyne. Team Fire en Team Ice zetten de toon en Nike wakkert het vuur aan. De poster van ‘NYR vs CR7’ gaat viral. Het ijs is definitief gebroken. Vuur in je hart vs IJskoude focus. Twee speelstijlen. Één merk. Open de Pack en leer van ‘s werelds grootste voetballers.