Voetbalschoenen

  Nike Mercurial Rising Fast

  De volgende versnelling.

  22 sep, 2017

  Nike Mercurial Rising Fast
  De Nike Mercurial Superfly V Rising Fast

  Een eerbetoon dat motiveert

  Exclusief voor snel rijzende sterren. Het spreekt aan. Het daagt uit. Jij kent de ambitie en de Nike Mercurial Rising Fast Pack versterkt dit gevoel. Hoge eisen zijn gesteld. Alleen voor talenten die in of na 1995 geboren zijn én spelen in hun nationale elftal. Een eerbetoon aan hen. Een motivatie voor jouw voeten.

  Nike Mercurial Superfly V Rising Fast

  Elke keer als hij schiet is het raak. Elegant en robuust passeert hij defensieve krachten op de Nike Mercurial Superfly V Rising Fast. Marco Asensio is een ongelooflijk talent. Zijn weg naar binnen is snel en behendig. Zijn schot steekt als een speer in het net. Tot in de puntjes afgemeten. Kunnen we dat terugzien? Even vanuit een andere hoek. Draaien dat beeld, terugspoelen en opnieuw afspelen. Genieten geblazen. Licht gebogen baant hij zich een weg door het middenveld. Innovatie en Flyknit stromen door zijn voeten. Oversteken en doorstappen op 191 gram. Bal stil. NikeGrip. Asensio loert: niet voor lang en uiterst scherp, de Dynamic Fit kraag strak om de enkel. Opnieuw een schot. Net als het afvuren van een kanonschot lanceert hij zichzelf achteruit en de bal snoeihard vooruit. Weergaloos. Van de Hot Punch omlijnde Swoosh in een spoedversnelling richting goal. De tegenkracht van het schot zit vol energie. De bal zweeft op volle kracht zo de linker-kruising in. De fans staan te springen op de banken, de crew gaat uit zijn dak en de camera’s zoeken Zinedine Zidane. De regisseur dirigeert gehaast, ze moeten snel zijn. Gevonden: Zizou. De meester lacht. “Hij kan het hier dus ook” golft door zijn gedachten. In een kolkend stadion, alle ogen op de gladiatoren. Dit talent is aanstormend en heeft nog veel meer in huis. Bal op de borst, opgejaagd door drie verdedigers. Eén weggezet. Bal aan de binnenkant voet – vlak naast de bedrukkingen ACC en Flyknit – tegen de roze NIKE hoofdletters aan. Streepjes en stippeltjes. Armory Navy en Armory Blue. Overal is aan af te lezen: Nike Mercurial heeft oog voor de details. De speciale ribconstructie kleeft aan de bal, bienvenido NikeSkin. De tweede tegenspeler waagt zijn kans, hup zo door de benen, op commando van Asensio. Iets te ver voor zich uit, dat wel. Erachteraan met alles wat je hebt. De vernieuwde Metallic 3D-zool is hiervoor gemaakt: snel afzetten en remmen op transparant-chevronvormige noppen. Die bal moet je hebben anders telt die niet. Een stoutmoedige panna als deze is goud waard. Gebrul galmt door het stadion, een alles-of-niets moment. Het wordt heter en heter, Texon HeatShield™ moet aan het werk. Verkoelen die voeten. Asensio racet er achteraan, drie meter vormt het moment van de waarheid. Zidane kijkt toe. Fronsend. “Wat gaat hij doen?” Enkele seconden later krijgt hij antwoord op zijn vraag. “Ik had het kunnen weten” verraad zijn trotse blik. Asensio schittert voorbij de derde man met een pirouette op pure souplesse. Zoals Zizou dat ooit had uitgevonden. Zijn handelskenmerk krijgt nieuw elan.

  De Nike Mercurial Vapor XI Rising Fast
  De Nike Mercurial Vapor XI Rising Fast

  Nike Mercurial Vapor XI Rising Fast

  Een superieur gevoel waait door het stadion. Van grasspriet tot grasspriet, goal tot goal en stoel tot stoel. Iedereen aanschouwt twee keer 167 gram om de voeten van een wonderlijk talent. Springend, bewegend en versnellend – het tongloze Armory Blue bovenwerk biedt ruimte voor zijn trucs. Stabiel zet hij aan met de Flywire kabels om de voeten. Ousmane Dembélé is niet te stoppen. Verdedigers vallen om als hij hartstochtelijk voorbij huppelt. Zijn passes hebben flair en vele meters legt hij af. De grote glansrijke Armory Navy Swoosh is roze omlijnt en tekent zijn charisma. Zijn aannames zijn kort en krachtig. NikeSkin floreert en Mercurial straalt in het roze op de zijkant van de hak. Bal aan de voet, overstapje, nog een overstapje, kappen en draaien. De transparant-chevronvormige noppen kennen de eisen en het barefoot-like gevoel vuurt aan. Zoeken geblazen voor de opponent en smullen voor het publiek. Is hij linksbenig, rechtsbenig, of allebei? Niet te zien. Niet te onderschatten. Sta één op één met Dembélé en het is einde zoek. Hij schuifelt van links naar rechts en de Metallic HyperReactive zool torpedeert de benen van achter naar voren. De response is verbazingwekkend: zo snel, zo secuur. NIKE is trots en groots in haar aanwezigheid – in hoofdletters in het roze op de binnenkant schoen. Eén, twee, drie man kwijt. Passen of schieten? Alleen hij weet het antwoord. De passen zijn slim en venijnig. De schoten zijn raketten richting doel, de HyperReactive structuur kent zijn propositie: optimale balsnelheid. Dembélé scant de benen van de tegenstander en doet tegelijkertijd een dansje, de bal ligt stil. De verdediger stapt in en Dembélé is vertrokken. Stijlvol en vurig. De bal krijgt een tik en stormt een paar meter vooruit, schijntrap. Daar vliegt weer een speler slidend over het natte gras. ACC beheerst het weer en Texon HeatShield™ verkoelt de gloeiende voeten van Dembélé. Opnieuw verwarring, niemand weet wat hij gaat doen. Zij die hem niet kennen: hij oogt nonchalant. Zij die hem wel kennen: hij oogt speels en gefocust op het spel. Zijn jongensblik tekent zijn ambitie. Voor niets minder dan de absolute top zet de Frans-Malinese dribbelaar zijn skills in. Al zijn drive en al zijn emotie komen samen op het gras. Zijwaarts naar binnen, zijwaarts naar buiten, op het middenveld en daar voorin. Hij dolt de ene opponent na de andere en NikeGrip – gegraveerd op de binnenzool – assisteert zijn sierlijke voeten. Vergis je niet. Gierig is hij niet. Dembélé leidt 11 spelers af en kiest de momenten voor het team. Een tik, een pass, een voorzet, een schot. Hij leeft in het nu en laat niet met zich sollen. Net als het circus gaat het supersnel. Afleiding de truc. Dembélé steelt de show met de Nike Mercuiral Vapor XI Rising Fast.

  Snelheid opnieuw uitgevonden

  Wat is snelheid? De lange sprint of de korte? Het nadenken, het rennen of het schieten? Snelheid is overal en roept om jouw passie. Kijk naar Dembélé. Kijk naar Asensio. Zij laten zien dat deze vaardigheid parallel groeit. Veelvermogend: op verschillende manieren en naast elkaar. Als een piramide die toestroomt naar een piek. Open de Nike Mercurial Rising Fast Pack en versnel jezelf naar een hoger niveau.