Voetbalschoenen

  Nike Mercurial Play Ice

  31 jan, 2018

  Nike Mercurial Play Ice
  De Nike Mercurial Superfly V Play Ice

  Nike Mercurial Play Ice

  Wie wil niet spelen op deze koelbloedige en dodelijke voetbalschoen? Jij daagt de tegenstander met succes uit: de swoosh ligt gretig over buitenkant van dit wapen, Nike als merknaam aan de binnenkant voor de touch. Achterop deze blauwe schoen loopt de blauwe kleur over in een donkerblauw deel waarin Mercurial op de buitenkant is afgedrukt.

  Stel het comfort je maar voor. Bovengemiddeld veel textuur door de 3D ribconstructie, jouw balcontrole is garant. Een V16 zoolplaat is deze schoen geperst, als perfecte steun voor jouw middenvoetsbeentje. Geweven Nike Flyknit-materiaal voor het gevoel van een tweede huid. Een vloeiende pasvorm door de Dynamic Fit Collar. De welbekende sok geeft compressie en geeft op de juiste plek druk op jouw voet en jouw enkel. Al deze sensaties worden versterkt door geïntegreerde Flywire-kabels: een betere grip is ondenkbaar.

  Blauwe donkere veters verzorgen jouw voet zoals jij voor de bal zorgt: strak en aan een touwtje. Subtiel zijn deze veters weggewerkt onder de ondersteunende donkerblauwe sok. Deze schoen geeft jou comfort op een eenzaam niveau, getuige het Nike grip-systeem in de inlegzool. Je hebt geen last meer van wrijven en schuren in de voetbalschoen. ACC Technologie zorgt voor de beste prestatie is alle weertypen.

  In volle vaart ren jij straks als Cristiano Ronaldo op het vijandige doel af. Tegenstanders in de luren, deze schoen houdt zijn hoofd bij alle obstakels koel. Als gewichtloos hef jij jouw been omhoog met een blauwe schicht tot gevolg. Boem, ijskoud scoort de Mercurial Play Ice weer een goal.

  De Mercurial Play Ice is ook verkrijgbaar in een laag model. De sok ontbreekt en de kleuren zijn iets lichter. Evenals het andere model is ook deze variant klaar voor jouw grote prestaties. Vol comfort en doordrenkt met balgevoel.